Vyhrala som. Mozes aj ty :)

mikala

Ustrachany, mam 24 rokov, som z vychodu. Pomohol mi velmi psycholog, ale i psychiatricka. Hlavne nacvik dychania, relaxacie, ale i konkretnych situacii. Napr. mala som paniku z hypermarketov. A psycholog vstal a isiel so mnou do jedneho. A priamo na mieste pozoroval, ako sa trasiem, ako dycham, ako padam do strany zo zavratov. Mohla som hocikedy povedat, ze chcem odist a odisla by som. Tam mi vysvtelil, ako a co mam robit, preco je moj strach neopodstatneny a ako ho hodit za hlavu. Bolo to vsak velmi tazke, kedze sa u mna viditelne prejavovali fyzicke zavraty, nevolnost atd.
Ak chces, napis mail a mozeme konkretnejsie pokecat. Ak nie, rozhodne odporucam navstevu psychologa. Treba prist v 1. rade na to, z coho tvoj problem prameni.

mikala

ustrachany, ako pisem vo svojom prispevku, pomohol mi hlavne pes. to, ze som jednoducho MUSELA ist von a svoj strach prekonat. ale samozrejme boli to aj lieky a psychoterapia. Drzim ti prsty.

ustrachany

Mam velmi miernu socialnu fobiu. Ako nad nou vyhrat? Mikala tebe co pomohlo, aby si vyhrala nad panickou poruchou? Prosim napis.