ahojte dievcata, rada by som chodila cvicit alebo sportovat, vzdy som aj zacala niekam chodit(bodyforming, kick box aerobic, plavanie..atd:), ale samej sa mi nikdy dlho nechcelo, tak som rozmyslala, ze mozno niektora z vas ma podobny problem, tak ak by sa nejakej z vas chcelo chodit cvicit so mnou, tak by som bola rada:) najradsej by som chodila niekde v meste, tak ak aj viete o nejakom dobrom fitku v okoli hl.stanice.alebo nie moc daleko, max v meste, dajte mi tip a mozme tam skocit spolu, ak sa vam bude chciet :)
btw, mám 22rokov..:)
rada by som chodila cvicit s nejakou holkou v starom meste
no tak, dievčatá, žiadna mi nechce robiť spoločnosť pri cvičení?? samej s a mi nechce..:(
silvias:kam v ke by si chcela chodit cvicit a co konkretne?? a kolko mas rokov??
sem som ešte nechodila ,ale cvičila som ked som bola po operacii ženskych veci na liečeni,a aj teraz v lete na dovolenke,je to super a vysledky tiež dobre,je to super,vyskušaj a uvidiš.
oki, tak dakujem za tip pozriem si to na nete a premyslim:) a ty si to uz vyskussala, ake výsledky boli???:)
je tam tušim aj nejaky kombinovany program,že cvičiš aj vonku aj vo vode skus si to pozriet a čo sa tyka tych plaviek,mysliš,že ine sa nehabia ale ved prave preto tam idu
no neviem, na plavky sa teraz moc necitim, uvidim, to musim schudnut aspon kilecko dve nejakou aerobnou cinnostou:))) kokso, ja co som vzdy bola uplna vychrtlinka, som pribrala brutus, ze az..mam 160 cm a 59kg...akoze som s napadmi na chudnutie v koncoch, skusala som herbalife napoje, tabletky...ale to je blbost...clovek je furt hladny..najviac clovek sc hudne pohybom a cvicenim, ale ked mne sa samej taaaaak nechce:( parkrat som aj bola v squashcentre na pionierskej na kickboxe, to bolo vazne super, z toho sa zo mna odparilo asi najviac na tomto cviceni:)a to je moj ciel..schudnut!!!!!!!!cvicenim:)
Bubinka,to nemaš daleko od hlavnej stanice je to myslim každy den o 16.00.a aj neskor.Chodila by som s tebou,ale som nejaka leniva,asi jarna unava
nie,v Bratislave
no, skoda, ze s z ke, dufam ale, ze sa najde nejaka bratislavcanka :))) plzzzzz holky, tak ako??????