Prebratie z anestezie

Príspevok v téme: Prebratie z anestezie
Rain

Ahojte,
chcela by som sa vas opytat,kolko priemerne trva prebratie z anestezie po gynekologickej operacii(hmotnost cca okolo 60-70 kg)?Pretoze moju mamu dnes poobede operovali a este stale nedviha mobil.Podla mna je to dlho az doteraz.Nejakych 7 hodin,to by mala byt uz hore,nie?Strasne sa bojim.Dakujem za pomoc

neva

švagrinú operovali pred 4 týždňami, 24 hodín bola na pooperačnej izbe, tiekla jej infúzia, mala urobený vývod, takže ani na um jej neprišiel telefon, jednoducho nevládala a na pooperačnej izbe ho ani nemohla mať zapnutý. Ozvala sa až na druhý deň, keď ju premiestnili na obyčajnú izbu.

nadush

ziadny stres, sama sa po anesteze nepreberie, urcite ju sestricka zobudila... ale aj tak je clovek otapeny, nevies kde je sever a to posledne na co myslis je, kde mas mobil :)

Carie

Bude v poriadku neboj, inak by ti už volali. Mňa keď išli operovať dali mi vypísať papier s jedným menom a tel. číslom, to asi pre prípad, keby boli nejaké vážnejšie komplikácie. Ale keď ti doteraz nevolali, tak je všetko ok. Možno spí, možno má po operácii bolesti a mobil nemá po ruke a nemôže si ísť preň.

Rain

viem,ze by som nemala stresovat,ale aj tak mi to neda..pride mi to velmi dlho...skusala som hladat tc.ale zjavne ta nemocnica je na "vysokej"urovni,co sa tyka cisel..a ani jej lekar nedviha...ale dakujem za pomoc:)

jankaaaaaaaaa

mozno tam nemoze telefonovat alebo nemoze ist prec z lozka. zavolaj do nemocnice, urcite sa nestalo nic vazne, to by ti uz volali z nemocnice, len nesttresuj :)