Zdravim.. hm dost sa trapim pre moju ziarlivost.. ziarlim na priatela skoro pri v vsetkom, ked sa pozrie na nejaku peknu zenu vonku v TV, hocikde...som hotova neda mi to a hned mi je na figu...nehovorim ze ja som skareda no hned zacnem ziarlit a prejde ma to fakt len po dlhej dobe...keby bolo mozne sa odstahovat na inu planetu - len on a ja tak by som bola hadam najstastnejsia ... btf 21 r.
som moc ziarliva
kebyže sa chlapovi nepáči iná žena ale len tá jeho, tak to by musel byť asi z marsu preboha..
to mi chceš povedať, že tebe sa nepáči nikto iný len ten tvoj?
vravím, toto je choré..
myslím, že si absolútne nezrelá na hocijaký vzťah a je len otázkou času kedy to pochopí aj ten tvoj
talentmania
na vsetkych vas som nastvana chces povedat ? :D ale no... takyto problem ma viacero zien a ja nepotrebujem aby ste mne dali za pravdu ja len chcem vidiet vase nazory.........a moze robit to co chce a aj robi nic ine mi nevadi... mozno si namyslam ale bohuzial zbavit sa toho neviem... a pises o mne fakt akoby som nemala v sebe ani kusok pokory...
A v podstate mi je to jedno uz sa nestaram.Kazdy ako si zariadi tak ma:0)))
Takze len tolko spravaj sa tak ako by si ty nechcela aby sa spravali k tebe.
no a práve od takých žiarliviek ako ty, utekajú chlapi k ženám, kde môžu slobodne dýchať....takže tvoja snaha a zámer, ochrániť vzťah pred rozpadom môže vypáliť proti tebe a tvojou vinou.
Excita
keby viem ze si to pomysli ked na nejaku pozre tak by ma to hlboko ranilo vsak neviem s tebou by to nic nespravilo? ako ja neziarlim na tie zeny v tom zeby som sa s nimi porovnavala... ale v tom ze sa mu moze aj ina pacit ako ja a to nechcem...ale podla jeho tvrdeni by som si mala byt na istom, vsak nic mu pri mne nechyba myslim ze moze byt spokojny...
smutna tak asi tebe nic nehovori slusnost,ucta....Ja mam uz 13 rocny vztah bez hadok bez ziarlivosi.Praveze ked sa moj manzel pozrie na inu tak mu snat nevypichnem oci ale ocividne ty nevies co je to ucta a slusnost.Sama si pisala ze chces to aby robil to co ty.To je podla mna chore a sebecke.Preco by nemohol robit to co chce on ak to samozrejme nieje nieco zle a to ze sa pozrie len ta inu zenu to je podla mna uplne normalne.A nevyskakuj tu ty si smiesna ze zakladas takuto temu v kt.si vlastne na vine sama.Co teraz chces aby sme tu zacali toho tvojho obvinovat aky je hajzlik ze sa pozera na TV a zapozera sa na inu zenu?Lebo zistujem ze ty si ta kt.ma vzdy pravdu ako nahle tu s tebou nesuhlasime tak uz si nastvana asi ...
Excita
dik za radu ;) ale na kamosky neziarlim tam dovod nemam nepoznam sa s jeho kamoskami len on s mojimi ale tam nie je ziadny dovod... a viem mozno som zasla pridaleko ale ho cem len pre seba uplne vo vsetkom no mozno je to chore... vsak ja to nevyvraciam...len strach...chapes... a na mna ta prva tvoja veta neplati... proste vidim co sa deje kolko hnusu vo vztahoch a ja ho chcem krasny a nedokazala by som podviest pri tolkych citoch k nemu.... ja si ho vazim, jeho vynimocnost az na male chyby
Smutna, samozrejme, ze si taky "sebček", ked ho chces mat len pre seba... :)
Kazdy chce, ale nemozes mu zakazat, aby sa pozrel na ine zeny a videl iba teba... ved ked si aj povie "boze, to bola kost", neznamena to predsa, ze ta v tej chvili nelubi, alebo ze by sa s nou vyspal :-)
Nemozes od chlapov chciet, aby sa nepozerali na ine a aby sa im ine nepacili. Cim skor to pochopis, tym lahsie sa ti bude zit. :)
talentmania
tato tvoja veta je na smiech :
Tak som to ja aspon pochopila ale vravim je to naozaj chore tak by si sa mala krotit a ziadne take ze co robis ty tak to vyzadujes aj od neho!
...vsak ma to byt vzajomne a zhodovat sa a nerobit to co sa druhemu nepaci nie ? si ist v ustrety... vsak slusnost ucta..atd ti nic nehovori ?
Smutna vacsinou sa hovori, ze ziarlivy clovek je preto ziarlivy, lebo si predstavuje, coho by bol on schopny...je to urcite zrkadlo, aj ked to neplati na kazdeho :)
Myslim, ze by si nemala vobec ziarlit :) Toto s telkou mna osobne neskutocne rozosmialo(prepac) a ked ziarlis napr.na konkretne osoby(kamosky, zname a pod.), tak staci, ked zahras aka si kamaratka, budes k nim mila a tym ich odzbrojis uplne dokonale... :)