som moc ziarliva

Príspevok v téme: som moc ziarliva
smutna6

Zdravim.. hm dost sa trapim pre moju ziarlivost.. ziarlim na priatela skoro pri v vsetkom, ked sa pozrie na nejaku peknu zenu vonku v TV, hocikde...som hotova neda mi to a hned mi je na figu...nehovorim ze ja som skareda no hned zacnem ziarlit a prejde ma to fakt len po dlhej dobe...keby bolo mozne sa odstahovat na inu planetu - len on a ja tak by som bola hadam najstastnejsia ... btf 21 r.

Excita

No smutna, nechcem byt zla, ale banality rozoberas jedine ty. A zavazne fakty a vseobecne platne pravdy prehliadas.
Mna by zaujimalo, co by si robila, keby si sa zamilovala sialene romanticky do muza, ktory by chodil casto do spolocnosti, podnikal a prichadzal denno-denne do kontaktu s krasnymi zenami. :) TO by si sa rovno obesila alebo co? :D
A tak nesmierne si odporujes... ty ze si liberalna? Sup-sup naklikaj si co znamena tento pojem, lebo liberalny clovek veru nema ani pomyslenie na to, aby obmedzoval toho druheho.

smutna6

.....

vyjadrila si to uplne super.... :) ano romanticka som pre mna su city na prvom mieste... a som liberalne zalozena odlisna od tuctovych zien ... je snad zle ze chcem nieco vynimocne ? ako len banality ktore ludia furt rozoberaju okolo a su plytky... kazdy sme veru rozny...

Scotch

popracuj na tom.. citala som (neviem ci to bolo na tomto fore) aj take pribehy, kde si dievca trieskalo hlavu po tom, ako ju frajer nechal, lebo bola prehnane ziarliva a uz ho to prestalo bavit.. tak aby si tu ty o pol roka-o rok nevypisovala, aka si bola hlupa a uz si sa poucila do dalsieho vztahu :)

talentmania

Excita tak teraz si to vystihla lebo je to tak lebo ona sniva o buducnosti ona chce aby sa spraval tak ako sa sprava aj ona...

Stale len co chce ona..
Zaujimave je ze holka co s tebou suhlasi jej uz podakujes ale na nas vyletis my ti nechceme zle praveze naopak cim skor prestanes na neho ziarlit koli HOVADINAM tak bude dobre lebo ak nie sa moze rychlo stat ze si najde inu kt.nebude na neho ziarlit chorobne a tebe ostanu len oci pre plac a mozes potom zalozit novu temu :VELMI SOM ZIARLI NA PRIATELA AZ MA NAKONIEC OPUSTIL.Samozrejme ti to neprajem len ti to nepomoze ked ti tu budeme pritikavat ze ano dobre moja robis len na neho ziarli dalej on sa potom urcite uz na inu nepozrie lebo bude vediet ze si ziarliva.Ved toto ak si precitas tak sama musis vediet ze je to totalne kravina nie?

Excita

Nefinka bravo, ten pojem "Vztahove vakuum" perfektne sedi.
Mate hesla od svojich facebookov, ty chodis von uz len s kamoskami KVOLI nemu...predpokladam, ze si aj kontrolujete mobily, prezerate jeden druhemu smsky a pod.... takze sa spravate obaja neprirodzene a ani jeden z vas nema ani kusok slobody a vlastnej volby, vedome sa obmedzujete....no ja som zvedava, ako to dopadne, ked sa nahodou vezmete vy dvaja. :)))

.....

Tu plati pravidlo, ze ju nikto nepochopi, pokial nepreziva to iste, alebo pokial nema rovnaku povahu..

Romantikom od nepamati islo vzdy o sialenu, blaznivu lasku...o to aby partner ked zaspaval mal vo svojich myslienkach svoje dievca, ako aj hned po prebudeni videl pred sebou jej tvar,poprip. inak na nu myslel. aby kazda cinnost , ktorej sa cez den venuje mu pripominala svoje dievca so vsetkymi krasami, ktorymi disponuje zvnutra i zvonku..

napirklad ja som sa vzdy dlho trapila, ked som videla ake su pekne dievcata, ze ja si ho nezasluzim a pod. takisto som zmyslala, ze je bezkonkurencny a ze ani z dialky porovnatelneho chalana k nemu nenajdem...nebol nikto v mojom okoli, ktoreho som poznala, videla pre mna krajsi! nikto! a to iste chce asi aj ona..

ale tak kazdy sme iny, a jedna strana nepochopí tú druhu a napopak...

smutna6

Weva

teraz mas uplnu pravdu az na to ze nie som len ja majetnicka ale aj on , ale to tu nikto nevidi.. neviete ake ma on spravanie....

a ano popracujem na tom ... keby nechcem tak ani to sem nepisem...