Meska mi to uz tyzden aj 2 dni...neviem preco ale pohlavny styk som este nemala len ma partner robil prstekmi ale neboli sme nahi...otehotniet mozem len pri sexe ci da sa aj nejak inak? prosim poradte..maama sa uz vypytuje ci to nemam a nechcem aby si nieco myslela..:(
prosim je to surne...
Jeziiiiiiis
presne toto som sa chcela aj ja opytat..tiez ma chlapec robi rukou,
a teraz mi meskali dva tyzdne ....
viete si predstavit ako som sa citila..fakt to nieje mozne,aby som /sme /
otehotneli ked nas robi chlapec rukou?
Ja som prave dostala..tak som rada..zatiiim
ale isto ma bude robit..o tyzden... a strach tu bude..:-(
monchichi ak si nemala nic z toho co sa ta tu uz pytali a nijak sa nemalo ako semeno dostat do teba tak sa nemas coho bat, nebojkaj sa:))...ja mam 18 a stale mi meskavaju pravidelne bud o tyzden,dva alebo aj mesiac...a nekedy to ma presne o 28 dni..normalny cyklus..ete stale sa ti to vyrovnava a uvidis ze to bude v pohode..:)nebojkaj sa..ale nahoda je pes..no podla mne to nic neni..papik:)
tyhfle a robila si nieco podobne?
cha, mne raz meskali 5 mesiacov!klidek..
dakujem bibinka...fakt asi zo stresu lebo teraz mam aj predskuskove obdobie...pa
neboj sa. To mozno je zo stresu...aj mne sa to stava a od prstekov nemozes otehotniet lebo do vnutra posvy musi vojst ego a vystrieknut..takze ziadne obavy
dufam..
Neboj sa! Uvidis, ze to dobre dopadne :o)
strasne pekne ti dakujem troska si ma upokojila...vies necem tym partnerovi liezt na nervy a vraviet co ked som v tom? snad len niesom...takze keby som mala ruku od semena a pchala by som si ju tam tak vtedy by som mohla byt, hej? len dufam ze xalan ju nemal vies lebo oni maju obcas taky jak predcasny vyron ci co a on tam cosi dole si opravoval ci co vies a potom ma asi robil dalej...joj to su stresy...ma trafi z toho
Neboj sa! To nic nebude! Viem ako sa citis, lebo ja som si to zazila asi tisickrat... Taky test stoji od 100Sk, ale su i lecnejsie a drahsie, ale musis hladiet na to aky druh to je. Vzdy si treba vyberat rozumne a radsej drahsi a spolahlivejsi... Ano to tak byva, ked sa bojis tak si viacej nervozna a tvoje hormony su menej intenzivne atd.