co s nimi? daju sa vobec nejakymi cvikmi odstranit? ako ich maskovat?
hrube clenky
ja neviem, skusam si to predstavovat :D vyskusaj v obuvi.. :-) a nerob z toho az taku tragediu zase, upriam pozornost na nieco co sa ti na sebe paci. Dolezite je, ze si na tom zacala makat a uvidis, ze sa zachvilu dostavia aj vysledky. Skus aj tie cviky na tom vyvysenom stupienku na lytka. Neviem nakolko sa ti chce cvicit doma - mne napriklad vobec :)) ale da sa napr aj ked sedis, pekne vystreta /celkom je to pohodlne/ poloz si nieco na kolena, napr knihu alebo co nejake zavazie...a dvihaj paty, ako keby si sa chcela postavit na spicky.
zacala som s korculovanim, aj kvoli celulitide tak snd to pomoze aj na lytka.
som vysoka takze clenkova obuv v pohode, len neviem ci to ono este viac nezvyrazni to splyvanie lytok s clenkami
no najlepsie bude zacat pracovat na tych lytkach :) mne sa pekne "spravili" od kolena dole az po clenok behanim. Ale aj tie ine aktivity funguju. treba vybrat tu, ktora ti vyhovuje. maskovat to /ak nemas cizmy/ velmi nejde :)) - aspon mne teda nic nenapada. Resp. ked budes nosit clenkovu obuv, mozno..len to zas skracuje nohy tak neviem jak na tom si celkovo :)
lytka nemam hrube vobec, takze aj keby sa nejako vytvarovali cvicenim by bolo fajn. ale tie clenky. asi to budu len tie kosti :/ neviete ako to maskovat?
dobre ale hento co popisala, ze to splyva ozaj nie je velmi esteticke. Tym padom je urcite lepsie mat sval na lytku nech tam je vidiet ten prechod od lytka k clenku. Navyse, nemyslim si ze sa treba bat nejakeho extremneho zhrubnutia lytok pri cviceni bez zataze a pri aerobnom cviceni lytka len ziskaju tvar.
Len aby jej nezhrubli lytka, ked bude tolko cvicit, to by mala hrube clenky a nad tym gulate hrube lytka :-D
Ak nemas clenky opuchnute, ale citis tam kosti, potom asi vela nezmozes.
preco by sa na to mala vykaslat? ak to nema dane geneticky, je len dobre ze chce na tom zapracovat.
Urcite zacni cvicit lytka, staci ked sa spickami postavis na nejaku vyvysenu podlozku a spustaj sa dole. Opakuj co najviac krat v aspon troch seriach.
Dalej samozrejme klasika ako schody, svihadlo, beh, rychla chodza, bike, korcule..... lytka kazdodenne namahame, preto, ak ich chceme precvicit, potrebujeme o to viac na nich makat.
to ze mam hrube clenky sa mi nezda. mam ich take nepekne, splyvaju s lytkami akokeby. hanbim sa nosit kratke nohavice..
Ak mas hrube kosti, tak nie...Ale urcite mas clenky normalne, to len tebe sa zda, ze su hrube. Vykasli sa na taku nepodstatnu vec, urcite je na tebe mnoho peknych veci, ktore potrebuju rozvijat.