Totálne na dne

Príspevok v téme: Totálne na dne
wewe541

Skola - 180 stupnove zhoršenie ..
Rodicia-mám s nimi zlý vzťah , a ešte k tomu som ich prekvapila so skolou , v ktorej som bola vždy výborná...
Monitor som napísala úplne , že OTRAS !!
Nepriali ma na ziadnu SKOLU , na ktorú som túžila ísť , je mi to lúto , lebo ja som bola vždy výborná žiačka a teraz skončím na nejakej "učňovke" .. :(
Frajer---ROZCHOD--- plakala som dni a noci vkuse , aj teraz mi je dosť smutno
Najlepsia kamoska- Totálne ma sklamala
Najlepsí kamarat-taktiež
Vsetko sa mi rúti , ja viem mám len 15/16 rokov , ale ja nemám absolutne žiadnu chuť žiť , vsetky moje sny sa úplne utopili... Vždy som túžila po tom, ze budem vzdelaná , šikovná, bohatá a šťastná a teraz som na dne ... :( CO mám robiť ?? ... chcem sa zabiť ... ešťe k tokmu všeci na mna pozerajú takto : "to bolo také šikovné , sebavedomé dieťa a takto skoncilo" ... - to ma tiež velmi mrzí :(

klara147

vies čo , niekto si povie : "mať tvoje problémy" ... viem ako sa cítis , je to strasné , ale obrati sa to , neboj

PíTr55

vieš niekedy to tak býva , raz si uplne hore a raz dole , je to velmi nepríjemné viem .. ale vzdy tu je nádej . Tak popracuj na sebe a mozes to dotiahnut dalej ako nejaký gymnazisti :D

wewe541

ano , je to tak ,ja som sa neplánovala zaľúbiť , ale prišlo to. A skolu som nezvládla ... Pritom ako hovorím , každý je zo mna sklamaný , čo ma bolí asi najviac. Ja viem , že môžem konať v môj prospech , ale tie pocity , ktoré teraz mám mi nedovolia nič .. :(

sweater

tpch vazne mudra rada, vsetci ludia su uplne cisto racionalne uvazujuci, ked sa zamilujes je jedno ci mas 15 ci 90, chces byt s tym druhym a hotovo. a pre teba wewe nic nieje stratene, trosku optimizmu do tvojho videnia reality treba vniest, svet nieje len taky ciernobiely ze len ludia s paradnym vzdelanim zarabaju a takysto ani ze ludia so strednou skolou niesu odkazany na zobrotu, skola je len jeden z miliona faktorov ktory rozhoduju o tom ako sa v zivote budes mat. neskor sama poznas ako to funguje..

xantipkaR

No tak padla si na úplné dno a teraz sa už len budeš od neho odrážať....neboj sa všetko dobre dopadne a ide leto frajera si najdeš raz dva a nepojdeš na učňovku dneska sú radi keď pojdeš na nejakú školu za každeho študenta totiž škola dostane peniaze takže problém vyriešený a hybaj užívať prázdniny

soffa

mas pravdu si este mlada.sny si mozes splnit o rok.premrhala si sancu dostat sa na vysnivanu skolu,ale nikdy nie je neskoro.o rok mozes prestupit.co sa tyka rodicov v puberte ma kazdy s nimi problem.kamosky a kamosi budu aj lepsi,len hlavu hore,bud rada ze si zdrava a to ostatne zavisi len od teba

tpch

Prilis skoro si si nasla frajera. Mala si ten cas venovat uceniu a bola by si na vysnivanej skole. Neviem, preco sa dnes deti ponahlaju do vztahov, ktore zakonite musia skoncit fiaskom.
Este to mozes zmenit, dnes ma vysoku skolu pomaly aj upratovacka, napriklad socialnu pracu alebo masmedialnu komunikaciu...Aj prestupit zo skoly na skolu sa da.