Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hrcka v prsniku

Príspevok v téme: hrcka v prsniku
hviezda01

dobry den,isla som na kontrolu prsnika po pol roku,nakolko mam fimroadenom,co je nezhubny nador...ten je v poriadku,ale pri vysetreni mi nasli dalsiu hrcku,ktoru som ja vobec nenahmatala,ani teraz ju vobec neviem pohmatom najst..dost ma to vylakalo...myslela som si,ze kazdu hrcku mozno nahmatat..som z toho troska vykolajena,neviem co si mam o tom mysliet,teraz mam pred sebou dlhe tri tyzdne cakania...:-(

svet21

Ahoj hviezda,som rada,že si to upresnila.....inak BUKSA,držím palce.To znamná,že Ti vzali vzorku,z ktorej zistia čo máš v prsníku.Budem držať palce,aby to bolo benígne.Ja som toľko šťastia nemala a bojujem už 6.r.Dúfam,že tebe to dopadne dobre......daj vedieť.Ahoj.

hviezda01

v sprave mam napisane-bilateralne pritomnost solidnych loziskovych zmien susp.z malignity nediferencovat....viem,ze benidny je nezhubny,a menigny zhubny,len tej vete som neporozmela..vie mi to prosim jiekto po lopate vysvetlit?Dakujem

buksa

Vôbec nemá význam uvažovať nad tým, že jednu hrčku si si nahmatala, druhú nie.
Ja som mala s odstupom 3 rokov 2x nález v prsníku, ktorý som si vôbec nenahmatala - prvýkrát fibroadenóm, druhýkrát mi po biopsii prišiel výsledok - karcinóm. Keby ti prišiel tiež takýto výsledok, nehádž flintu do žita, všetko sa porieši, vidíš, aj ja som toho príkladom.

hviezda01

svet21..ahoj,prepac,celkom som zabudla napisat,ze mi brali z hrcky vzorku,a na tie yvsledky sa caka tri tyzdne,lekarka mi len povedala,ze to vyzera byt cystyckeho povodu,ale aj tak budem kludnejsia,ked mi to povedia na sto percent a to je az po troch tyzdnoch

svet21

Ahoj.Nepíšeš,čo Ti po vyšetrení povedal lekár,predpokladám,že si bola na sono prsníka,takže lekár ti niečo povedal.Neviem z akého dôvodu budeš čakať tri týždne?!Napíš viac o vyšetrení.