dobry den,isla som na kontrolu prsnika po pol roku,nakolko mam fimroadenom,co je nezhubny nador...ten je v poriadku,ale pri vysetreni mi nasli dalsiu hrcku,ktoru som ja vobec nenahmatala,ani teraz ju vobec neviem pohmatom najst..dost ma to vylakalo...myslela som si,ze kazdu hrcku mozno nahmatat..som z toho troska vykolajena,neviem co si mam o tom mysliet,teraz mam pred sebou dlhe tri tyzdne cakania...:-(
hrcka v prsniku
Ahoj hviezda,som rada,že si to upresnila.....inak BUKSA,držím palce.To znamná,že Ti vzali vzorku,z ktorej zistia čo máš v prsníku.Budem držať palce,aby to bolo benígne.Ja som toľko šťastia nemala a bojujem už 6.r.Dúfam,že tebe to dopadne dobre......daj vedieť.Ahoj.
v sprave mam napisane-bilateralne pritomnost solidnych loziskovych zmien susp.z malignity nediferencovat....viem,ze benidny je nezhubny,a menigny zhubny,len tej vete som neporozmela..vie mi to prosim jiekto po lopate vysvetlit?Dakujem
buksa-dakujem za odpoved a za podporu
Vôbec nemá význam uvažovať nad tým, že jednu hrčku si si nahmatala, druhú nie.
Ja som mala s odstupom 3 rokov 2x nález v prsníku, ktorý som si vôbec nenahmatala - prvýkrát fibroadenóm, druhýkrát mi po biopsii prišiel výsledok - karcinóm. Keby ti prišiel tiež takýto výsledok, nehádž flintu do žita, všetko sa porieši, vidíš, aj ja som toho príkladom.
svet21..ahoj,prepac,celkom som zabudla napisat,ze mi brali z hrcky vzorku,a na tie yvsledky sa caka tri tyzdne,lekarka mi len povedala,ze to vyzera byt cystyckeho povodu,ale aj tak budem kludnejsia,ked mi to povedia na sto percent a to je az po troch tyzdnoch
Ahoj.Nepíšeš,čo Ti po vyšetrení povedal lekár,predpokladám,že si bola na sono prsníka,takže lekár ti niečo povedal.Neviem z akého dôvodu budeš čakať tri týždne?!Napíš viac o vyšetrení.