Neustala vaginalna mykoza

gogogoloos

ako piseu toto baby problem je v tele kt nema latky na obranu prdaj k liecbe od lekare wobenzym cela rodina - zeny sme mali problem pridali sme wobenzym a je to ok

Katuška22223

Prosím o radu .. Som zúfalá už neviem čo mám robiť .. mám žltý zapáchajúci výtok .. bola som aj u gynekológa dvakrát som brala antibiotiká robím si výplachy najčastejšie Rosalginom to pomôže akurát tak na jeden deň.. :( už si začínam myslieť že výtok je u žien nevyliečiteľný ..

pe84

toto su velmi neprijemne zalezitosti, treba ich preliecit cim skor a poriadne, mne sa osvedcil Canesten, bola som s nim velmi spokojna, velmi rychlo mi zabral a nerobil mi ziadne problemy, preliecila som aj partnera, da sa kupit take kombi balenie - tableta aj krem

jajkafr

ahojte aj ja mám problém s výtokom, pálením a svrbením a to už niekoľko rokov, výtery všetko v poriadku, ale výtok a pálenie, svrbenie pretrvávalo aj na liečbe kadejakými masťami, čapíkmi a neviem čo všetko som už brala... vždy mi to pomohlo maximálne na týždeň po dobratí a potom sa to vrátilo :( nedávno mi odporúčila lekárka čípky Cicatridina a zdá sa mi, že mi pomohli. Používajú sa pri probléme 10-20 a potom preventívne 1-2x týždenne... ja ich od začiatku používam 2x týždenne a nemám problém :) viac je na www.cicatridina.cz nemusí to pomôcť každému, ale kto sa dlho trápi s týmto problémom asi vyskúša všetko... držím palčeky

fvea

bud rada že "len" 4 mesiace..ja to mam 3 roky..vystriedala som milion masti a tabletiek..vždy sa to vracia..tak neviem kde je problem :/

sssandrine

začni papať probiotiká, pravidelne, dennodenne, prestaň papať sladké a skoč si ku gynekológovi. určite ti predpíše niečo účinnejšie ako voľnopredajné krémy.
mimochodom, 4 mesiace??? to nemáš svrbenie, pálenie a podobne? to si potom dosť dobrá, keď ti to nejako extra neprekáža.

zuzana555555

bola bola uz davnejsie dal mi nejake kremy. este stale ich mam v stoliku.akurat som si dala jeden .. ale tak nviem ci to niec pomoze