Mam mykozu v kuse uz asi 4 mesiac.Stale mam tvarohovity ,zlty vytok, zapachajuci .A ked si tam strim prst tak som vyhtiahnem cely od toho vytoku.Neviete mi odporucit ako sa to da vyliecit?skusala som canesten krem ale ten som ydrzala pouzivat tak max. dva dni.
Neustala vaginalna mykoza
ako piseu toto baby problem je v tele kt nema latky na obranu prdaj k liecbe od lekare wobenzym cela rodina - zeny sme mali problem pridali sme wobenzym a je to ok
Prosím o radu .. Som zúfalá už neviem čo mám robiť .. mám žltý zapáchajúci výtok .. bola som aj u gynekológa dvakrát som brala antibiotiká robím si výplachy najčastejšie Rosalginom to pomôže akurát tak na jeden deň.. :( už si začínam myslieť že výtok je u žien nevyliečiteľný ..
Mykoza je problem imunity.Treba zvysit v prvom rade imunitu.
toto su velmi neprijemne zalezitosti, treba ich preliecit cim skor a poriadne, mne sa osvedcil Canesten, bola som s nim velmi spokojna, velmi rychlo mi zabral a nerobil mi ziadne problemy, preliecila som aj partnera, da sa kupit take kombi balenie - tableta aj krem
na vaginalnu mykozu spolahlivo zabera 1p.l. kokosoveho oleja denne
ahojte aj ja mám problém s výtokom, pálením a svrbením a to už niekoľko rokov, výtery všetko v poriadku, ale výtok a pálenie, svrbenie pretrvávalo aj na liečbe kadejakými masťami, čapíkmi a neviem čo všetko som už brala... vždy mi to pomohlo maximálne na týždeň po dobratí a potom sa to vrátilo :( nedávno mi odporúčila lekárka čípky Cicatridina a zdá sa mi, že mi pomohli. Používajú sa pri probléme 10-20 a potom preventívne 1-2x týždenne... ja ich od začiatku používam 2x týždenne a nemám problém :) viac je na www.cicatridina.cz nemusí to pomôcť každému, ale kto sa dlho trápi s týmto problémom asi vyskúša všetko... držím palčeky
bud rada že "len" 4 mesiace..ja to mam 3 roky..vystriedala som milion masti a tabletiek..vždy sa to vracia..tak neviem kde je problem :/
začni papať probiotiká, pravidelne, dennodenne, prestaň papať sladké a skoč si ku gynekológovi. určite ti predpíše niečo účinnejšie ako voľnopredajné krémy.
mimochodom, 4 mesiace??? to nemáš svrbenie, pálenie a podobne? to si potom dosť dobrá, keď ti to nejako extra neprekáža.
bola bola uz davnejsie dal mi nejake kremy. este stale ich mam v stoliku.akurat som si dala jeden .. ale tak nviem ci to niec pomoze
a u gynekologa si s tým bola???