Zdravím, ľudia...takže...môj "problém" sa týka jednej mojej "kamošky", ktorú poznám tretí rok - sme spolužiačky. Považovala som ju za fajn babu, s ktorou sa dá pokecať takmer o všetkom, mala som ju rada ako človeka. Lenže veľmi sa zmenila. Čo sa týka mňa, nie som diskotékový typ, neflákam sa s chalanmi, nie som bárbinka, ktorá sa snaží byť dokonalá... Som normálna baba, zmierená so sebou, milujem tvrdú hudbu, nezaujímajú ma trápne, bezduché kecy, kto s kým sa dal dokopy, ktorý je nezadaný a podobne...ktoré v poslednom čase hovorí táto moja "kamoška". Dnes v škole som bola riadne šokovaná. Takže hneď na úvod mi oznámila, že v lete chce podstúpiť PLASTIKU nosa. Myslela som si, že si robí srandu...ale myslela to vážne, dokonca sa o tom už aj rozprávala s rodičmi - samozrejme, ocinko jej to zacvaká...Však v pohode, nech si robí, čo chce, keď to chce...a potom to prišlo...začala mi vyčítať MOJE nedokonalosti! Že mám malé prsia, aká som chudá, aké mám vlasy, že by som sa mala dať ostrihať, ako sa obliekam (no a čo, že nosím tričká s logami obľúbených kapiel, mne sa páčia), že by som sa mala začať maľovať...a podobné reči...no skoro som spadla zo stoličky. A to len preto, že som jej povedala, že ja som so sebou zmierená a nepotrebujem byť umelou bárbinkou... Začala si vybíjať svoje komplexy na mne... Stretli ste sa s niečím takýmto? Ja som úplne šokovaná...
Zakomplexovaná kamoška...?
ma zo seba komplexy a prenasa to na teba. nech sa cela oplastikuje, jej vec. ty si spravna baba, najdi si ine kamosky.
Roxxy_1993 jednoducho nájdi si inú kamarátku a jej to povedz tiež,nech si ide na plastiky čo chce a ty zostaň sama sebou odlišný pohľad na veci pre niekoho všetky tieto veci sú dôležité pre niekoho nie tak nech si nájde podobnú kamarátku....
karkulla, sorry, priplietol sa mi český výraz... snáď mi to odpustíš
ludia su vseliaky, ber to s rezervou, a nezacni o sebe pochybovat :) myslim ze je to dost ojedinele, to ze je niekto spokojny sam so sebou tak ako si ty, coz je super :), a garantuem ti ze v zivote spoznas take mnozstvo ludi co ich nebudes chapat a pridu ti uplne divny ze by si ani neverila :)
No, kym ti vycita len taketo somariny...
Este sa ti stanu aj horsie veci.
Aspon vidis, ze to nie je kamoska, ale toto robia ludia skomplexami bezne.
lioness ....husi su s makkym "i"
vo vašom veku je to úúúúúúplne normálne... buď v pohode... v živote stretneš oveľa väčšie husy... :)))