Neviem ako mam povedať mamine že si chcem depilovať nohy a tak... Neviete mi poradiť niečo, ako by som jej to mohla povedať???
Neviem ako jej to mám povedať...
Ja som to tiez este nehovorila mame ale normalne sa holí asi rok a to uz budem mať 14 ale mam v plane jej to povedať ked pojdeme do drogerii spolu tak jej poviem že mozem si kupit penu alebo gel na holenie? Chapeš...urcite pochopí
Sofia a tvoja mama má koľko rokov, že si nohy neholí, však musí byť mladá. Alebo žijete v lese?
Naozaj nechapem kde je problem poviem meme ze potrebujem ziletky alebo depilacne vosky podla toho kto ako a naozaj nevidim v com by mal byt problem nie je absolutne dovod riesit to tu a takto ale zajst za mamou a informovat ju o tom ako o hotovej veci a to som sama matka nie nejaka pubertiacka ziadne ze mozem si oholit ale jednoducho potrebujem a mamy by to mali v dnesnej dobe pochopit a nemat s tym ziaden problem a ked by sa uz aj nasla taka ktora by mala tak povedat na robinu ze musim lebo som zarastena a smeju sa mi a bodka len treba otvorit usta
Ale svoje nohy si chceš depilovať?
Ahojte...
Mam podobny problem...
Kazda moja spoluziacka a takk sa uz holi...
Jedna kamaratka ked sme boli u mna doma sa aj pytala ze aku ziletku pouzivam a ako casto ....len tam bol kamos aj...-_- tak som si vymislela...ze kazdy tyzden a takk a vobec nechapem naco ona riiesi ved to je kazdeho vec a nemusi sa do toho starat...mame som to aj naznacovala ze ::: "Mam strasne chlpate nohy" a proste takk....a ona na to ...ja mam viac alebo pozri na moje a ze ja to este nemam riesit....-_ -
Mam 13 a nohy mam zarastene dost ...no aj kamoska minule ze kedy si si naposledy holila...-_- a proste nwm.....
Sama to spravit nechcem lebo...nwm ze co vsetko mi na to treba kupit a takk...aj by mi bolo trapne pred ostnymi v obchode ale o to nejde len nwm ze co....aj sa bojim ze by som sa porezala a takk.....-_- xd
Ale ja sa bojím mamy ako nato zareaguje :'(
a to v 14 rokoch hovoríte maminke aj že idete kakať, pýtate si na to povolenie a ešte jej aj poviete aby sa na produkt vašeho traviaceho traktu šla pozrieť...??
predpokladam ze dostavate vreckove, tak si kupte ziletky a holte sa..
je to vasa vec,..
Dobrý deň... idem s tým problémom že moje spolužiačky si holia nohy a mne mama nedovolí, už sa mi aj smiali .... no ako ju mám presvedčiť aby som si mohla holiť nohy ? Prosím dajte mi radu :(
ustami?
za toto nie je dovod aby si sa hanbila