Neviem ako jej to mám povedať...

VikyAny1409

Ja som to tiez este nehovorila mame ale normalne sa holí asi rok a to uz budem mať 14 ale mam v plane jej to povedať ked pojdeme do drogerii spolu tak jej poviem že mozem si kupit penu alebo gel na holenie? Chapeš...urcite pochopí

Akozeco

Naozaj nechapem kde je problem poviem meme ze potrebujem ziletky alebo depilacne vosky podla toho kto ako a naozaj nevidim v com by mal byt problem nie je absolutne dovod riesit to tu a takto ale zajst za mamou a informovat ju o tom ako o hotovej veci a to som sama matka nie nejaka pubertiacka ziadne ze mozem si oholit ale jednoducho potrebujem a mamy by to mali v dnesnej dobe pochopit a nemat s tym ziaden problem a ked by sa uz aj nasla taka ktora by mala tak povedat na robinu ze musim lebo som zarastena a smeju sa mi a bodka len treba otvorit usta

Sofia55

Ahojte...
Mam podobny problem...
Kazda moja spoluziacka a takk sa uz holi...
Jedna kamaratka ked sme boli u mna doma sa aj pytala ze aku ziletku pouzivam a ako casto ....len tam bol kamos aj...-_- tak som si vymislela...ze kazdy tyzden a takk a vobec nechapem naco ona riiesi ved to je kazdeho vec a nemusi sa do toho starat...mame som to aj naznacovala ze ::: "Mam strasne chlpate nohy" a proste takk....a ona na to ...ja mam viac alebo pozri na moje a ze ja to este nemam riesit....-_ -
Mam 13 a nohy mam zarastene dost ...no aj kamoska minule ze kedy si si naposledy holila...-_- a proste nwm.....
Sama to spravit nechcem lebo...nwm ze co vsetko mi na to treba kupit a takk...aj by mi bolo trapne pred ostnymi v obchode ale o to nejde len nwm ze co....aj sa bojim ze by som sa porezala a takk.....-_- xd

WHISPER

a to v 14 rokoch hovoríte maminke aj že idete kakať, pýtate si na to povolenie a ešte jej aj poviete aby sa na produkt vašeho traviaceho traktu šla pozrieť...??

predpokladam ze dostavate vreckove, tak si kupte ziletky a holte sa..
je to vasa vec,..

Ivankaaa

Dobrý deň... idem s tým problémom že moje spolužiačky si holia nohy a mne mama nedovolí, už sa mi aj smiali .... no ako ju mám presvedčiť aby som si mohla holiť nohy ? Prosím dajte mi radu :(