Ahojte, prosim vas, mala som sex s osobou, ktorej byvaly partner mal genitalny herpes. tato osoba vsak prejavy tohto ochorenia nikdy nemala a ani so svojim partnerom nemala sex pocas obdobia, ked herpes mal. prosim vas, neviete mi poradit, ci moze byt prenasacom tohto ochorenia aj ked nikdy ziadne \"vyrazky\" ani herpes nemala? dakujem vam pekne
gen. herpes-prenasac aj bez priznakov?
Imunologicka ti nepredpise nic antiviralne, leda ak mast s aciclovirom. Virusy treba adresovat zvnutra zvysovanim imunity, ako som uz uviedol.
Imunor je vytazok z prasacich bielych krviniek, a nema nejake zvlast silne ucinky na posilnenie viralnej imunity
www.imunomedica.cz
Ale zvysenie imunity na druhe infekcie moze posilnit telo a tym aj jeho prirodzenu obranu voci virusom, ktore poklesla pri inych infekciach v tele.
mne ked imunologička a alergologička predpísala Imunor,1 ampulu po troch týždňoch,odvtedy som herpes nemal asi tri roky je to,ale beriem ho od jesene do jari a potom pauzu.
prosim RNG momozte mi. ja som uz zufala.Mam herpes nad perou. brala som uz aj antibiotika( Fromilid Uno), ktore mi nezabrali naopak sa mi dalsi herpes po tyzdni spravil. ale taky, ze to stale mokva a mokva. doktorka mi povedala, ze to musim vytpiet a ze si to mam potierat benzoliehom. zajtra idem imunologicke neviete niekto poradit co by som si mohla dat predpisat alebo resp. opytat. dakujem za vsetky odpovede
Vyhladaj si cez Google.sk zadanim rng, herpes. K tomu pridam novsie, co som sa odvtedy dozvedel, ako monolaurin, citral, Sangre de Grado. Monolaurin mi nepotlacil herpes(teda u mna HSV1, nie genitalny=HSV2)),hoci na HIV je znacne ucinny, ale Sangre de Grado sa zda znacne ucinny aj na herpesovite.
Naviac je protizapalovy a vseobecne antimikrobialny. Je to stava zo stromu croton lechleri. Davka co pouzivam je 2 x 20 kvapiek
RNG: a ako sa zvysuje viralna imunita?
Dnes ma hromada ludi rozne virusy v tele a nevie o tom vobec. Zijeme v case tichej viralnej epidemie roznych virusov.
Na ilustraciu,v patdesiatych rokoch minuleho storocia napr Epstein Barr virus , co sposobuje mononukleozu bol velmi vzacny. Dnes ho nosi v tele 98% americanov, a iste je obdobna situacia aj v Europe.
Virusy sa nemusia vobec prejavit, ked ma clovek vysoku viralnu imunitu a dokonca ani prenasat prakticky vobec.
Preto tu vzdy zdoraznujem potrebu zvysovanie viralnej imunity dnes pre kazdeho
dakujem pekne carie, velmi si mi pomohla
No ja som pocula, ze gen. herpes sa da preniest ak ho niekto ma aj vtedy, ked nema priznaky. Ale ak ten, s kym si spala nemal nikdy herpes, tak ho zrejme nema a tym padom si nemyslim ani, ze si sa mohla nakazit ty.