Vela krat mavam sen, ze sa neviem zobudit, ale minule to uz bolo skoro ako uplne naozaj, a dnes to bolo tak hrozne, ze mam stale hrozny pocit...Vedela som ze lezim na posteli, ze mam na sebe paplon,ze je este mam doma a pod....Cez strthodinu som sa snazila zobudit, nejako sa pohnut, zakricat a proste nedalo sa. V tom sne som normalne videla okolie, aj ked som mala zavrete oci...Napr. ako som sa silou mocou snazila dat dole zo mna paplon, a uz som aj citila ze ho davam dole, pozrela som a stale bol na mne..Alebo mam v izbe hodiny, ktore su pokazene a raz idu a raz nejde, takze vzdy je na nich iny cas, a v tom sne som videla ze je na nich 9 hodin, a ked som sa konecne zobudila bolo na nich naozaj 9...Proste citila osm sa ako mrtva v tom sne..Bolo to uplne ako skutocne, ved som bola pri zmysloch, len som sa nevedela zobudit...
Ak to takto nejako prebieha uplne chvilu po smrti, je to hrozne...Clovek vidi okolie, vnima, ale nevie vidat ani hlasok, pohnut sa nic...Je to vazne hrozny pocit...
Bojim sa, ze zase sa nejake rano budem chciet zobudit a nepojde to :-(
neviem sa zobudit
TIEZ moze ist o dalsie veci,okolnosti a dovody ktore mozu privodit taketo stavy. a sice dnes uz ,,dokonca,, tajne testujeme techniku za podobnym ucelom a niekedy , niektory pihadzuju latky,huby,jedy,drogy do pitia , jedla ktore vytvaraju tzv skratky , hormonalne nerovnovahy ktore uchychluju prechody k tymto stavom alebo vytvoria paralizu napriklad pri zneuzivani , hypnoze a podobne , co je nebezpecne , pretoze to poskodzuje organy... mozes sa k tomu dopracovat kombinacou jedla nahodne alebo konzumovat nieco co v tvojom organizme vyvolava reakciu na hormonalnu nerovnovahu a vo vecsine pripadov ide o vodu , tekutiny alebo tekutiny v produktoch ... voda je velmi zaujimavy prvok ktory ma pamet a vytvara obrovsky sortiment molekul a stavov foriem ... ( kuknut rusky dokument o vode asi 2 hodiny ) ale toto vsetko su skor povrchne priciny ktore vyuzivali hlavne samani a sekty ,skumali alchymisti a cirkevne sekty a podobne ....
NO NAJHORSIE PRIPADY si mozes pre istotu preverit u doktora , pretoze aj kazde cestovanie do astralu , ci umyselne a ci nahodne , poskodzuje organy a kedze ide o stav ktory ma velky vplyv na hormony ci nabudenym vedomim umyselne tak isto ako nabudenym pri poruchach hormonov alebo pomocou farmaceutickych drog alebo drog , vzdy sa poskodzuju hlavne organy ....
A NAPRIKLAD , KED MAS poskodene mandle .. vytvaraju ti nedostatok alebo zas velmi vela hormonov ktore potom casto uvadzaju subjekt do komy pocas spanku , ale toto iste sa deje aj pri ciastocne poskodenych ci chorych organoch... ked ide len o slabe poskodenie , ty sa mozes citit uplne zdrava ale mas hormonalnu nerovnovahu ktora potom sprevadza a vytvara tieto stavy a ako pisem hormonalne vykyvy mozes dosiahnut aj meditaciami ale to su dlhe roky ucenia alebo pomocou drog a farma drog ci podobnych latok no vzdy to ma vplyv na organy aj ked dlhodobymi meditaciami sa telo prisposoby tymto zmenam a vykyvom kdezto pri tzv ,, skratke,, moze ist o vazne poruchy , dlhodobe zdravotne problemy a podobne ... cize si mozes pre istotu spravit prehliadku po konzultacii so svojim doktorom.
DEJE SA TO Z VIACERYCH DOVODOV , ale vyhovarat sa na projekciu je brutalne zavadzajuce , pretoze v skutocnosti je PROJEKCIA vsetko , TO ZNAMENA ze mozog projektuje celu realitu z vysledkov ktore ziskava z oci , usi , pocitov vonkajsich/vnutornych , cuchu a neviditelnych ziareni ktore sa spracuvavaju zakoncenim neuronov .... podobne ako sonar u delfinov/ tiez nazyvame napriklad 3 oko ,alebo 6ty zmysel .... nejdem viac rozoberat lebo je tam toho dost co nam veda pre cirkevne potreby moci a vlady taji a z druhej strany je psychologia len velmi povrchna veda , ktora sa odraza cisto na fyzicke vonkajsie podnety a vnutorne definuje len priamo interagujuce s hmotou ,, DOSLOVA ,, VIDITELNOU HMOTOU. cize absotutne nedefinuje ani sa nezaobera stavmi hmoty a energii ci sirokym sortimentom ziareni a ich mutacii v organickom prostredi.... metafyzika , ciastocne zachadza do neorganickej hmoty ale to je doslova ako porovnavat blzku so slonom ....CIZE TO SKRATIM , clovek toho vnima omnoho viac ako len viditelne svetlo , akusticke 16-20000 Hz a dalsie zmysli su faktory z coho mozog vytvara projekciu tzv ,, realitu v realnom case a najvecsi vplyv ma oko , potom ucho atd a z toho vznika projekcia sveta tak ako ho clovek pozna a je velmi zavadzajuce ze odbornici ako doktory nepocitaju vsetky faktory a sucty vsetkych faktorov (tj kazdy faktor napr oko , vnima kazdy inak napriklad v nejakych % ... pri sucte s inym faktorom oko+ucho individualne v roznych hladinach napr. oko 80%-ucho 30% = vysledok vnimania reality ... pes napriklad ma vnem cuch na 100% ...delfin 6zmysel odborne sonar na 85% ( sonar delfina nie je len sonar ale odbornici ,, doktori,, to zaskatulkovali podla svojich poznatkov )a teda projekcia vnimania sveta je na baze kombinacii siestich hlavnych zmyslov a ich vlneni vplyvom okolnosti podla ktorych mozog uprednostnuje zmyslove faktory a ich vplyv a hodnoty postupnosti a dolezitosti podla vyvinu jedinca , podla prostredia a a dolezitosti potrieb ktore pocas zivota rozvijal.... cize napriklad zidovska cirkev trva na tom aby bol vyvoj stanoveny na financnu potrebu a z toho vyplyvajuce potreby k prezitiu pretoze organizmy nevnimaju plnohodnotne realitu a to vyhovuje tymto kruhom pre ich nadradennost , moc a vladu....
CIZE KED TO SKRATIM , doktori maju vlastne pravdu ze v tomto stave ide o projekciu v spankovej paralize ale je to len cast pravdy ktora bez dalsich skutocnosti len zavadza k neznalosti , nevedomosti a bezvyznamnosti hladat vysvetlenie u doktorov.v ich obmedzenom odbornom sektore....
V SKUTOCNOSTI tieto stavy maju vacsi rozsah moznosti a dovodov a len to velmi vseobecne skratim ...
cize po 1 je to dobre , pretoze clovek , ktory zaziva tieto stavy ma svoju vlastnu dusu a este ju ma .....a najhorsi pripad tychto stavov je ked sa niekomu niekto snazi ,, ukradnut dusu,, moze to byt najmilsi znamy , manzel , milenec , kolega , sused , proste hocikto kto ale potrebuje aby ste ho milovali a zaroven potrebuje vo vas vyvolat stav silnej podvedomej lasky voci tomuto subjektu , alebo aspon v nejakom zmysle oddannosti , lutosti a podobne ... a nie je dolezite ako to vnima vedomie , ale aky pocit vam vychadza z podvedomia a najhorsie je ked k ciernej dusi budete citit take silne puto , ze by ste aj zivot pre neho/ju dali .... spatne je , ze dobre duse duse nekradnu ale len temne a zle schranky ktore uz skor dusu nemaju a ,,myslim,, ze vecsinou ide o niekoho kto by mal v blizkej dobe zomriet , cize sa moze stat , ze zomrie nevinny ktory si zelal obetovat sa pre spinavu dusu ......dalsi problem v tomto pripade je ze , duse kradnu aj komunity , zvazky , sekty , rodiny a podobne a je to dost zavadzajuce , pretoze nie vzdy ide o zly zamer a doslova len vynimocne ide o tento pripad .....takze som zacal tym najhorsim a netreba sa tym nejak extra trapit ak je clovek zdravy ,prave naopak , vyuzit tento stav a dar a podporit a preskumat moznosti astralneho vedomia ale vopred sa uistite , ze sa nikomu neoddavate a nikoho hlboko nelutujete a cize nikto vas netaha dolu tak silno aby vas trapil utrpenim a starostiami....( napriklad aj nasa vlada pouziva emocie na embargo americkych mocenskych siekt aby lutovali , sucitili a podobne s tymi ktorych tyraju ale tvrdia to na konkurenciu a dobrych ludi ktory chrania slobodu tak isto ako dusevnu slobodu ...je to proste len proces moci , ktory bohuzial funguje aj v takomto stadiu ktoremu dopomahaju hlavne devianti tj rozne dusevne chore,chatrajuce poruchy ako homosexualita a podobne ktory maju prakticke skusennosti aj ked viac menej podliehaju nevedomosti ale vedia ze to funguje a z casti nas okrada vsetkych o dusevne stavy z ktorych zavisy nase stastie a vytvaranie si realneho rodinneho a zdraviu prospesneho prostredia )...
TAKZE v kratkosti , najhorsi ale vynimocny tento stav je lupez duse a da sa presne rozpoznat podla toho co vam podvedomie prenieslo a vyprojektovalo z pocitov ...a jedinne co treba spravit je odstranit strach a pozriet sa na vec z uhlu pohladu bez strachu.STRACH je prirodzena ochrana na vsetko nepoznane , nezname a nevedome...cize vsetko co vyhodnoti vedomie ako nepoznane sprevada pri projekcii strachom ...... dalsi faktor ktory dava zelenu v pochopeni a vedomost tychto stavov su sny , hlavne v spojeni tychto stavov , .. ale dobre je aj rozoznavat sny a hlavne kedy islo o projekciu astralneho vnimania co je asi len 1% nahodneho prechodu do astralu ale to sa tiez neda tak definovat lebo zalezi od ucenia , individuality osobnosti ci jedinca , motivov a pod ...cize niekedy sa aj nevedomi clovek zvedavostou uci vtupovat do astralu bez toho aby o tom tusil alebo vedel cim dlhorocne rozvinie tento stav a velmi tomu napomahaju cielene meditacie ktore otvaraju moznosti a vstupy pri nahromadeni urcitej vrstvy menatalnej energie.... DALEJ aby som bol presnejsi ASTRALNY SVET je vlastne dusevny svet ktory je NADRADENY MATERIALNEMU a doslova to znamena ze materialny svet sa vytvara,vyvyja ale aj pretvara prechodom z astralneho.......
DALEJ , preco vznika tato paraliza su moznosti , dusevne cestovanie , prechody , vtelenie , prevtelovanie , reinkarnacia , dusevny rast , mimozmyslova komunikacia , casove a dimenzialne prechody , skoky a podobne. Najcastejsie su tieto prestupy sposobene na embargo vlastneho ja alebo inac sestry duse , cize dusevneho stavu s podobnym dusevnym stavom ktory za urcitych okolnosti , napr. stastie alebo strach sa na oboch stranach nakonfiguruje tj podvedomie kmita ako amplytuda a v pripade casopriestoroveho preskoku vecsinou ide o spojenie skok do vlastneho dusevneho stavu .... hranice , medzi nebom a zemou nie su a tak isto nie su ani medzi nebom a peklom a tak isto ani medzi casom a priestorom a tento stav celkom zrozumitelne vysvetluje kvantova mechanika ..... takze pochopit a vysvetlit tieto stavy nezname znamena prirovnavat poznatky vedy a dejov ktore ich aspon priblizne alebo hmatatelne opisuju v sektore rozboru individualnych vedomosti kazdeho jedinca odlisne........CIZE JE TO DOSLOVA ako opisovat dovolenku , kde som este nikdy nebol ale kazdy vyjadri svoj pohlad na udalosti , prirodu , pocasie , a podobne podla svojich potrieb , pocitov a pod , co znamena ze ak nevidim fotky tak si vytvorim falosnu projekciu vytazku toho co mi kto povie a ako a cim viacej ludi , tym lepsi vseobecny opis ale nikdy nebudem vidiet skutocnost kym tam nebudem a .. 100 ludi a 100 chuti a nikdy nie skutocnu pravdu , kym tam nebudem prvy ....lebo kazdy ma ovplyvni alebo ma navodi na svoj opis alebo svoje zaujmy a postrehy ....podla ktorych sa potom pri navsteve orientujem v realite tak isto ako v astrali ....
To s tými čiernymi energiami je tottááálna sprostosť :D verím v nadprirodzené veci ale toto je sprostosť rovnako ako veštiace karty ,vyvolávanie duchov aké každý skúšal v detstve s kamaratkami :D ...vyvolávanie krvavej mery a tak :D :D ..... Je to presne ako napísala vyššie neškodná paralýza keď sa mozog zobudí skôr ako telo a telo je zablokované vďaka hormonom aby si ...keď sa ti sníva že bežíš tak aby si realne nebehal aj v posteli :D .... môže ťa to až tak vydesiť že budeš pociťovať taký strach ako keby ti niekto "sedel" na hrudi ...ale druhý tretí krát už ťa to tak nevydesí a ty chvílku počkáš a normálne vstaneš ako iné dni :D .... :) pekný den
ja som to mavala tiez ale to uz bolo davno asi pred 3/4 rokmi naposledy. ked som sa prestahovala na ine miesto prestalo to..zatial. mas pocit ze ta nieco silno drzi a ty sa nemozes pohnut a chces kricat ale nikto ta nepocuje ale ty si myslis ze kricis..a dokonca mozes mat aj pootvorene oci a vydis rozmazane izbu okolo seba, alebo aj toho kto vedla teba lezi. mavala to aj moja kamoska,s ktorou sme byvali spolu a zdrziavali sme sa spolu na rovnakych miestach, s rovnakymi ludmi.a videla som ako to vyzera na nej..nic prijemne..nevedela som ci jej mam pomoct zobudit alebo nie.
takze ja som si o tom nasla: psych. utoky na vase nevedomie. najcastejsie psych.utoky pochadzaju z nevedomosti alebo zloby nasich blizkych kt.sami mozi byt obetmi inych. je to nejaka neviditelna sila,ktora vas napadne len vtedy ak je vas ochranny zavoj strhnuty. niekedy ludia aj vplivom miesta prichadzaju do styku s neviditelnimi silami.na miestach kde su tieto sily silno zkoncentrovane ich mozeme slabo vnimat. mozeme mat pocit utlacenosti,uzkosti ktory vsak prejde ked odideme na ine miesto. casto sa pri psych.utokoch objavuju charakteristicke sny, ktore mozu priniest pocit ,akoby niekto klacal na hrudi spiaceho. (v mojom pripade to bolo klacanie na chrbte kedze spim na bruchu)nikdy utok nepride len tak.napr.necitime sa dobre na tele potom sa uz nachadzame v neviditelnom boji. dosledky: nevedomky citime nervovu vycerpanost, sme bledi az bezkrvni, mame obavy az strach z niecoho. TOTO SA PREJAVUJE PREDOVSETKYM PRI ZASPAVANI. ked koncentracia psych.utoku dosahuje urciteho stupna, pripojuju sa k subjektivnym javom aj javy objektivne. ukaz, kt. napadne etericke telo sa prejavi aj na tele fyzickom. vela krat po astralnom boji prebiehajucom behom spanku sa ukazuju modrave skvrny, kt. maju aj urcity tvar. dalsim prejavom utokov je citenie nerpijemnych zapachov. hnijuce maso pocituju ludia, kt.niesu mediom.niekedy pocit dotyku niecoho slizkeho.byvaju to i dojmy zvonenia a hluku.
takze asi takto, a ak to nieje tvoj pripad tak sorry nechcela som ta este viac vyplasit.
ja som to mavala tiez ale to uz bolo davno asi pred 3/4 rokmi naposledy. ked som sa prestahovala na ine miesto prestalo to..zatial. mas pocit ze ta nieco silno drzi a ty sa nemozes pohnut a chces kricat ale nikto ta nepocuje ale ty si myslis ze kricis..a dokonca mozes mat aj pootvorene oci a vydis rozmazane izbu okolo seba, alebo aj toho kto vedla teba lezi. mavala to aj moja kamoska,s ktorou sme byvali spolu a zdrziavali sme sa spolu na rovnakych miestach, s rovnakymi ludmi.a videla som ako to vyzera na nej..nic prijemne..nevedela som ci jej mam pomoct zobudit alebo nie.
takze ja som si o tom nasla: psych. utoky na vase nevedomie. najcastejsie psych.utoky pochadzaju z nevedomosti alebo zloby nasich blizkych kt.sami mozi byt obetmi inych. je to nejaka neviditelna sila,ktora vas napadne len vtedy ak je vas ochranny zavoj strhnuty. niekedy ludia aj vplivom miesta prichadzaju do styku s neviditelnimi silami.na miestach kde su tieto sily silno zkoncentrovane ich mozeme slabo vnimat. mozeme mat pocit utlacenosti,uzkosti ktory vsak prejde ked odideme na ine miesto. casto sa pri psych.utokoch objavuju charakteristicke sny, ktore mozu priniest pocit ,akoby niekto klacal na hrudi spiaceho. (v mojom pripade to bolo klacanie na chrbte kedze spim na bruchu)nikdy utok nepride len tak.napr.necitime sa dobre na tele potom sa uz nachadzame v neviditelnom boji. dosledky: nevedomky citime nervovu vycerpanost, sme bledi az bezkrvni, mame obavy az strach z niecoho. TOTO SA PREJAVUJE PREDOVSETKYM PRI ZASPAVANI. ked koncentracia psych.utoku dosahuje urciteho stupna, pripojuju sa k subjektivnym javom aj javy objektivne. ukaz, kt. napadne etericke telo sa prejavi aj na tele fyzickom. vela krat po astralnom boji prebiehajucom behom spanku sa ukazuju modrave skvrny, kt. maju aj urcity tvar. dalsim prejavom utokov je citenie nerpijemnych zapachov. hnijuce maso pocituju ludia, kt.niesu mediom.niekedy pocit dotyku niecoho slizkeho.byvaju to i dojmy zvonenia a hluku.
takze asi takto, a ak to nieje tvoj pripad tak sorry nechcela som ta este viac vyplasit.
Ale ved to bolo velmi neprijemne...Som sa chcela zobudit a nedalo sa, a pritom som so zazmurenymi ocami videla okolie...Dufam, ze uz dlho sa mi toto nestane...Lebo ja viem co je sen, ale toto bolo realne ja som vnimala, ze spim a ze sa chcem zobudit a tak som chcela kricat, alebo sa miknut aby som sa brebrala a nedalo sa...Minule ked som mala toto iste, ked to uz bolo tiez skoro realne, som v tom stave, ked som sa chcela prebrat a nedalo sa, rozmyslala, ze ake to je hrozne, ze asi som mrtva a ze nechcem byt mrtva..Nastastie som sa prebrala, ale teraz to trvalo velmi dlho kym sa mi podarilo prebrat :-((...Proste sa bojim, ze raz ked sa mi to stane, sa mi uz vazne nepodari prebrat...Ale, ked nad tym logicky rozmyslam, som zdrava, mlada atd, nie je predsa mozne aby som pocas spanku zomrela...Mozno si niektori myslite, ze mi sibe, ale ja som normalna, a vnimala som ze sa ccem zobudit, ale dlu chvilu som nevedela :-(
je to spankova paralyza...casom si na to zvyknes a dokazes to ovladat... mne sa to stava dost casto :)a da sa to vyuzit na astralnu projekciu
mozno to bude aj spankova paraliza, o tom tu uz ludia popisali vela, skus pohladat v temach
bojimsa a nechceš s tým zájsť k lekárovi ak to trvá dlhšie...
pozri astralnu projekciu...takto sa to totiz zacina
mas stastie ..ja sa o to pokusam nasilu...a hlavne sa neboj :))