TUKE

jankaaaaaaaaa

este sam si pisal ze su tam hlupe holky co nevedia zrarovat subor ani nevedia robit s pc a maju skusky a nechapes ako ale maju. no a tu je dalsi dokaz o urovni fakulty.. staci sanabiflit, ukazat ze sa nieco ucis a mas skusku. nevadi ze tomu vobec nerozumies, nevies to vobec pouzivat. hlavne ze sa nabiflis

jankaaaaaaaaa

poznam ludi co studuju na feike, su to mudri inteligentni ludia a nikdy nepovedali ze feika je tazka. kazdy jeden z nich povedal ze je to lahka skola a da sa tam prejst v pohode, prave "vdaka" tej urovni co tam je

jankaaaaaaaaa

studujem na tuke , nie feiku, mam fakultu a odbor ktory ma bavi a mam zaklady zo strednej a zvladam skolu v pohode. nehovorim ze je to premna uplne lahke, ale je to v pohode. presne jeto o tom mat zaklady zo strednej, a aj nejake logicke myslenie ked som na skole technickeho zamerania. sam si pisal ze je skola pre teba strasne tazka. tak precsi vobec isiel na taku skolu ked si nic podobne nestudoval? lebo ta tam zobrali lebo tam beru kazdeho. kedze za kazdeho studenta skola dostava peniaze od statu

system

:D hospodarska informa je ekonomika a informa v pomere 30:70 (podla volitelnych predmetov max 40:60) ;) aaa ja som presne taky clovek ktory nikdy nemal elektrotechniku, matiku a informatiku a predsa som na vyske s takymto zameranim... zabite ma zato :P ... ako nic v zlom ale tvrdenie ze sa fei ka a ina VS zvladne lavou zadnou to moze povedat len clovek ktory na VS nikdy nestudoval, alebo ma IQ 140 a predpoklada ze aj ostatny ho pod 130 nemaju. :P

jankaaaaaaaaa

tak hospodarksa informa to uz je nieco ine. tam su z informy len uplne zaklady. tam je viac ekonomiky a tento odbor viac spolupracuje s ekf. taky clovek co nemal nikdy elektrotechniku informu a matiku tak predsa nema co robit na univerzite technickeho zamerania!! to je logicke. aletaky clovek co chodil napr. na priemyslovku elektrotechnicku alebo niekto z gymnazia a nieje hlupy a ma trochu logickeho zmyslania, FEIku zvladne lavou zadnou

system

jankaaaaaaaaa: v niecom mas pravdu a v niecom nie, studujem na feike 2. rok, neviem dokedy :D stale mam skuskove a hori mi pod ritu :D ale stym mas pravdu ze su tam take zenske ktore nevedia ani zrarovat nejaky subor proste total hlupe a maju porobene predmety, nechapem to a asi to ani nikdy nepochopim. mozno mi chyba logicke myslenie i ked pochybujem ze ludia ktori nic neprenesli z predch. rocnikov ho maju, lebo su total hlupi nevedia nic. a na druhej strane az take lahke to zas nieje, mozno uroven popri minulich rokov klesla ale pre cloveka ktory nemal programovanie a nevie programovat nejde mu matika je to viac nez len narocne. ovsem treba makat mat ochotnych ludi okolo seba ktori vedia helfnut ked treba a samozrejme aj stastie a vsetko sa da. :)tiez zalezi aky odbor si das ci informu alebo hospodarsku informu alebo nieco ine ;)

jankaaaaaaaaa

vsetky tazke predmety, ktore tam kedysi boli a aboli takym sitom studentov a boli fakt potrebne tie predmety taks a zrusili. ako som spominala bola tam matika kazdy semester, niekedy aj dvematiky za semester. a teraz sa uz vsetko zrusilo a ostali len tie najnutnejsie predmety a zriadili sa dalsie lahke a take na ktorych nieje nijako tazko ziskat skusku

jankaaaaaaaaa

no uz je o tom ze sa tam dostane kazy a spravi skolu kazdy kto sa aspon trocha snazi. poznam xy ludi ktori studuju na feike teraz a ktori ju skoncili pred par rokmi. ta uroven velmi klesla , neda sa to uz pomaly ani porovnat. studuju tam uz ludia, ktori sa do problematiky pocitacov a elektortechniky ani trocha nevyznaju, poznam niekolko pripadov hlupych studentov, ktori nevedia ani pc pozivat.. ale skolu zvladaju aj ked tazsie ale prejdu, lebo ..

delphia

...no len napis jankaaaaaa o com teda ta FEIka vôastne je??? ale pis iba ak mas osobnu skusenost a nie z pocutia!

jankaaaaaaaaa

feika uz stratila svoju uroven. niekedy to bola tazka fakulta. kazdy semester jedna matika, niekedy aj dve. ale teraz to uz je o inom...