Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

TUKE

delphia

oblecenie je v prvom rade vizitkou studenta!

predminuly tyzden mala statnice!!! (nie semestralky) kamoska na lekarskej fakulte. bola zhrozena nad niektorymi oufitmi

jankaaaaaaaaa

dalsia "uroven" fakulty - na skusky sa zasadne chodi obleceni ako bezny den. spolocenske a slusne oblecenie na feike? nehrozi. aj to je obraz fakulty,a j ked mozno velmi chaby a okrajovy a so samotnym studiom moc nesuvisi, ale nieco natom bude

jankaaaaaaaaa

nepracujem v dm, neviem odkial mas ze tam pracujem. to ze som bola prave vtedy pracovne v dm, neznamena ze tam pracujem.
pozri, ja som sem napisala info co mam od terajsich studentov a studentov co tam studovali pred 4rokmi. to co som sem pisala tak su ich slova, ich porovnanie.
ale tak berg je berg.. na tu sa ziadna fakulta asi netaha..
studujem biomedicinu

delphia

jankaaaa zrejme asi mas pravdu ty, ze FEIka lavou zadnou :)). aj ked nie na zakade tvojej osobnej skusenosti. my so systemom si tu nazaj len vymyslame.... ;)

btw: aj tento akad. rok v 1. rocniku uz v zimnom semestri neuroboli zapocty viaceri -citujem teba: "inteligentni gymnazisti".

no len sa pochval ty, aky odbor studujes a popri tom stihas aj pracu v DM.

jankaaaaaaaaa

informatika robi logicke rozmyslanie a ano aj matika k tomu patri. na kazdej skole kde sa vyucuje informa je tazka a podstatna matika . na upjs je tento odbor ovela tazsi. a ako sa tu spominalo ludia co nevedia s pc absolutne zaobchadzat maju skusky. a to je pravda. tak je nastaveny system celej skoly.. kto ma problem tak ho pretlaci ten "system" do dalsieho rocnika

jankaaaaaaaaa

ako som pisala moje informacie su take ze inteligentni a mudri ludia - ako moji znami, ktori skoncili gymnazium s jednotkami a par dvojakmi nemaju absolutne ziadny problem tam studovat a porobit vsetky skusky nacas. mala som aj kamarata ktory flakal skolu maximalne ako sa dalo, na skusku sa ucil den. a spravil feiku..
a to ze sa budu menit statnice to je len MOZNo este nepadlo ziadne pevne rozhodnutie, no na feike je to uz davno, od cias kedy tam vladne "grecky" system..

delphia

dcera mi studuje na inf. a ze by lavou zadnou???...hm... jankaaaa ty asi studujes na bani a hodnotis FEI, vsak? :))

tak ako pise system, kto sa tam chce udrzat, tak sedi na zadku a uci sa. a kto nie, tak dlho sa tam neohreje...

ze matika sa zredukovala? ano, ale ruku na srdce- ta matika robi informatika informatikom? je tam okrem nej este dost buzerackych predmetov.

a ze nemaju statnice v 3. rocniku? jankaaaa uz maly doktorat bude bez statnic, teda len obhajoba rigorozky. takze ak tento system vyhovuje a postacuje vsade v zahranici, tak u nas preco je za potreby studentov deptat az na kraj zrutenia? dla novelizovaneho VS zakona budu v tomto zmeny aj na inych univerzitach.

system

jo jo to som pisal, sam sa tomu cudujem, jo isiel som tam preto lebo ma inde nevzali, a jo ked som daval prihlasku ja tak brali asi kazdeho, no teraz sa vela kamosov nedostalo (neviem kvoli comu)... ja len porovnavam TUKE s inymi VS, napr pedagogicke a pod. tam to je potom este o vecsiom ho...e nez na TUKE...