Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyrážky na tvári, krku, chrbte, dekolte, ramenách

Príspevok v téme: Vyrážky na tvári, krku, chrbte, dekolte, ramenách
Faith

Ahojte, hneď na začiatok by som rada poznamenala že nechcem počuť žiadnu radu typu choď ku kožnej a pod.. keďže už mám na nich ťažké srdce, keďže ešte ani jedna mi nedokázala pomôcť..pretože každá hneď od stola mi oznámi že mám akné :D :D :D len by som rada vedela, či niekto z Vás mal taký problém ako mám ja teraz a teda už dlhšiu dobu mám.

Teda ako už z názvu vyplýva mám vyrážky na tvári, krku, dekolte, chrbte a ramenách.. mám to už dosť dlho a musím povedať že chvalabohu teraz to už nie je až také zlé ako pred rokmi no nie je to o nič lepšie .. o krásnej pokožke bez všelijakých vyrážok a škvŕn môžem len snívať...

Ešte by som rada poznamenala že vyrážky ktoré mám sú občas veľmi zapálené a občas nie myslím čo sa týka roka stále sa menia jeden čas mám celkom peknú pokožku aj keď sú škvrny a sem tam nejaká malá vyrážka...

Vyrážky ktoré mám sú dosť škaredé keďže väčšina je zapálená a dosť bolia..iné sú zas malinké a červené s tým že občas sa v nich vytvorí hnis alebo čo to sú tie klasické malé biele...

Skúšala som už aj zinok, že vraj je taký silný že škodí žalúdku brala som ho asi 2 mesiace tuším to bolo lepšie ale aj tak sa mi vyrážky objavovali.. prestala som ho brať lebo som ešte predtým mala nejaké problémy so žalúdkom našli mi tam zápal myslela som si že tie vyrážky sú z toho no po dobraní liekov na žalúdok sa to nezlepšilo...

Aviváž používam, skúsim ju na čas vynechať ale aj tak by to nevysvetľovala vyrážky na tvári a na krku... keďže roláky nenosím.. :D

už fakt neviem..skúsim ísť aj za alergologičkou nech mi zistí či nie som na niečo alergická ale tak aj tak pochybujem žeby som z alergie mala také zapálené vyrážky...

vopred ďakujem.. :-)

SERIA,,,

JA MAM VYRAZKY AJ SKRVNY A JE TO HNUSNE
UZ SOM VSETKO SKUSALA A NIC TERAZ SI LEN DSAVAM MAKE-UP A NIC MOC CO UZ PUBERTA ,,,,

iukinka

Ahojtee,tak ja som sa s akne trapcovala uz od takych 13rokov a skusila som asi vsetko mozne aj nemozne,caje,masky,pilingy,kremy ...a pomohol mi az Roaccutane..sice som mala pery stale popraskane akokeby bola ruska zima a vonku -20°,ale natierala som si na ne Framykoin(co som bohuzial objavila az na konci liecby:D) a dalo sa to v pohodke zvladnut:)..teraz mam 17 a este sa mi sem-tam nejaka ta vyrazka spravi, ale to raz za uhorsky rok.. a ozaj, infracervena lampa tiez veelmi pomaha:)

kozmetička M

Ahoj, poradím ti toto.
Čisti si pleť pravidelne z pleťovým mliekom a pleť. vodou.
Choď ku kozmetičke na hĺbkové čistenie pleti.
Ak nie môžeš si čistenie robiť sama doma.
Tu je postup:
1, vyčisti si pleť z pleť. mliekom a pleť. vodou
2, napar sa nad hrncom z vriacou vodou a ešte predtým si natri pleť z kalciouvou masťou tá urobí to, že sa otvoria viac póry - čas je cca 15 - 20 min
3,po tom si pretri pleť z vreckovkou a ďalšiu vreckovku si rozrež napoly, zlož a obtoč okolo ukazovákov na oboch rukách to zabráni pri vytláčani k priamemu styku z nechtami, ktoré môžu mať nejaké tie nečistoty
4,povytláčaj si vyrážky nie však zapálené - červené iba tie ktoré majú biely vrch a čierne bodky
5, nakoniec si pretri pleť z pleť. vodou z alkoholom - to vydenzifikuje ranky
6, nanes si sťahujúcu masku na pleť- ona ešte vydenzifikujeme a stiahne otvorené póry
7, nanes si potom všetkom nejaký hydratačný krém by sa upokojila pleť

Takéto čistenie sa musí robiť každé 2 týždne a 1x mesačne zase pleť ktorá má menej akné.

Po takomto pravidelnom čistení je neskôr viditeľné aká je pleť.

simonettka

ahoj,ja som celu pubertu mala cisty ksichtik a ked som mala 24 zacalo mi peklo,mala som hnisave vyrazky po tvari,bola som z toho uz zufala,jedna zmizla dalsie sa spravili.lekarka mi povedala,ze je to dosledok stresu,co som si uvedomila,kedze sme mali smrt v rodine a tiez to moze byt z nerovnovahy hormonov,predpisala mi antikoncepciu Diane35 a po par mesiacoch mi to vymizlo a chvalabohu mam 4 roky pokoj svaty.

jankaaaaaaaaa

mayka: akne je sposobene hlavne nerovnovahou hormonov. a tu sa nepodari vyrovnat ani zemiakovou stavou ani uhorkami

Mayka

Ahojte baby preco nevyskusate prirodu?napriklad na akne pomaha zemiakova stava postruhate si zemiak kozmeticky tampon namocite do nej a potriete po tvari a tam kde vsade mate vyrazky je to zemiakova maska nechate posobit 15 min ja som vacsinou si nechavala na noc az do rana a vysledky uzasne...alebo napriklad uhorka stahuje pory hydratuje plet preco nevyskusate prirodnu kozmetiku ako hentake drahe kozmetiky to nepomaha len na urcitu dobu uhorka napina zmatnuje obohatuje plet dava jej minerali naozaj baby skuste za skusku nic nedate pouzivam to doma a mam vyborne vysledky hlavne si netreba davat na tvar drahu kozmetiku proti vyrazkam pretoze kazda ju na urcitu dobu pomoze lenze po case sa vsetko zhorsi najlepsie je na tvar si nedavat naozaj nic a fakt ked vynimocne tak len prirodu a inac aj paradajku ked si rozdrvite natiriete na tvar nechate posobit 15 minut prikrijete vatou potom date na tvar sacok a zaviazete v zadu a uz len umyt uvidite ze minerali a vsetko co plet potrebuje je v ovoci a zelenine!

podla-

na ten zapal pij caj DUBOVEJ KORY-alebo HARMANCEKOVY CAJ
a na precistenie criev je velmi dobre PSYLLIUM PLUS
HARMANCEKOVY CAJ sa pije tak na zapal- ze napijes sa caju-1/4 pohara-lahnes si na bok a polezis 15min.
...potom vypijed zasa- otocis sa na druhy bok/zasa 15min.polezis/
a nakoniec sa napijes a lahnes si na chrbat...

simka111

Ja mam tiez problemy s akne nielen na tvari ale aj na krku, ramenach, hrudniku a chrbte a hlavne teraz v lete ked je teplo. Lenže u mna je to take narazove. Raz mam 1 - 2 vyrazky a zrazu sa vyhadžem na celom hrudniku, bude to asi tym že niekedy zjem vela čokolady atd... :D
Ale pouzivam na to gafrovu pleťovu vodu, zapalene vyrazky take väčšie si natriem kremom od kožnej a tiez kremom REUMAFIT -kostivalovy gel s jalovcom a MSM,je to sice krem na svaly a klby ale je na nom napisane ze sa pouziva aj pri kozných problémoch, popaleninách, bercových vredoch... tak som ho vyskusala a vidim ze uzasne pomaha :D Okrem toho je gelovej konzistencie takze rychlo vsiaka a prijemne chládi.
Inač robim si aj piling a sem tam masku s bieleho jogurtu a droždia, uz mi len treba dobry opalovaci krem.

Faith

takže helikobaktera nemám za posledný rok som mala testy robené už 2x zakaždým vyšli dobre, to že som mala zápal v žalúdku si myslím, že dosť ovplyvnilo ale tak teraz by to už malo byť lepšie a zase tiež si nemyslím že zápal v žalúdku som mala 5 rokov vkuse.. :D

inak ďakujem za rady zase mám čo skúšať.. :-) a hľadať... :-)

dixi-baba diki za radu ale tak neviem kedy sa najbližšie objavím v Blave keď bývam na východnom Slovensku :D ale tak nechám si to asi ako poslednú možnosť.. :D