Ahojte, hneď na začiatok by som rada poznamenala že nechcem počuť žiadnu radu typu choď ku kožnej a pod.. keďže už mám na nich ťažké srdce, keďže ešte ani jedna mi nedokázala pomôcť..pretože každá hneď od stola mi oznámi že mám akné :D :D :D len by som rada vedela, či niekto z Vás mal taký problém ako mám ja teraz a teda už dlhšiu dobu mám.
Teda ako už z názvu vyplýva mám vyrážky na tvári, krku, dekolte, chrbte a ramenách.. mám to už dosť dlho a musím povedať že chvalabohu teraz to už nie je až také zlé ako pred rokmi no nie je to o nič lepšie .. o krásnej pokožke bez všelijakých vyrážok a škvŕn môžem len snívať...
Ešte by som rada poznamenala že vyrážky ktoré mám sú občas veľmi zapálené a občas nie myslím čo sa týka roka stále sa menia jeden čas mám celkom peknú pokožku aj keď sú škvrny a sem tam nejaká malá vyrážka...
Vyrážky ktoré mám sú dosť škaredé keďže väčšina je zapálená a dosť bolia..iné sú zas malinké a červené s tým že občas sa v nich vytvorí hnis alebo čo to sú tie klasické malé biele...
Skúšala som už aj zinok, že vraj je taký silný že škodí žalúdku brala som ho asi 2 mesiace tuším to bolo lepšie ale aj tak sa mi vyrážky objavovali.. prestala som ho brať lebo som ešte predtým mala nejaké problémy so žalúdkom našli mi tam zápal myslela som si že tie vyrážky sú z toho no po dobraní liekov na žalúdok sa to nezlepšilo...
Aviváž používam, skúsim ju na čas vynechať ale aj tak by to nevysvetľovala vyrážky na tvári a na krku... keďže roláky nenosím.. :D
už fakt neviem..skúsim ísť aj za alergologičkou nech mi zistí či nie som na niečo alergická ale tak aj tak pochybujem žeby som z alergie mala také zapálené vyrážky...
vopred ďakujem.. :-)