Na cestovnom kufri sa mi podarilo zamknúť, ale neviem kód, ktorý tam bol nastavený a nemožem ho odomknúť.Vyskúšal som asi milión kombinácií, neviete pomocť s otvorením ?
zámok na číselný kód
Dobrý deň, mám zámok na kód.Kod viem, ale asi sa to zaseklo, lebo zamok sa neotvára. Vie niekto poradiť čo s tým?
presne pre toto ho nezamykam
ja mam kufor odtailto www.najkufre.sk ale ja ho nezamykam
Zdravím,
Je to ešte aktuálne? Mám taký plastový kufrík nový www.pobalsa.sk ten modrý a samozrejme som si ho zaheslovala a neviem heslo.
On má ten tsa zámok, ja by som najradšej kúpila ten tsa kľúč a mám to vyriešené :) ale to asi nepredávajú.. Či mám manuálne skúšať kód? Omg
začala od nuly a kod tam bol 369,asi po 15 min to mala.Ja som to otvoril nožíkom asi za minútu, len zámok ostal zamknutý.
to by sa veru naskusala keby bol ten kod 999 :D ked dobre pocitam 1000 kombinacii ? :D
mate hlavne, ze to dobre dopadlo:)
no tak je to vyriešené.Zámok som otvoril pomocou nožíka bez jeho poškodenia / čiže dostal som z neho zips / a potom to manželka skúšala presne ako radí veverička a jej sa to podarilo tou systematickou prácou, ale čo som si vypočul, to nechcite vedieť, no z*ebala ma systematicky na 4 doby a možno ešte viac.
Pritom mám kufrík tiež na číselný zámok asi 5 rokov a nikdy ma nenapadlo ho zamknút tak som si tam pre istotu nastavil 4 nuly, ten kufor bol len na tri čísla.Ale ďakujem všetkým aj za psychickú podporu.:)
lost: Servisák na trezory mi tvrdil, že také systémy otvoriteľné stetoskopom sa vyrábali tak 50 rokov dozadu. Aj mi ten nový mechanizmus predvádzal, ale nejako som tomu moc nepochopil :-)