Mam velmi dobreho kamarata a otvorene sa mi priznal ze je gay.Paci a mi pretoze je sexi dokonca flirtuje so mnou ale uz viac krat sme sa bavili na temu gay a on tvrdi ze so zenou nikdy nespal a ani ho to nelaka.Neviem co sa deje som z toho zmatena pretoze prednedavnom ma poprosil aby som si nanho sadla.Ja som sla a zacal ma obchytkavat....Este viacej ma prekvapilo ked som o niekolko dni sla k nemu na navsetvu a nechal sa objat pritulil sa a proste len tak sme sa hladkali.Choval sa akoby malo k niecomu uz dojst ale akonahle som skusila len tak zo zvedavosti ho chytit na intimnejsom mieste odsunul mi ruku inam ale pokracovali sme.....Dokonca ani bozkavat sa nebol schopny.Je to zvlastne ale on sa k niektorym zenam takto sprava pretoze som sa ho na to spytala.Preco to robi to neviem a taha sa to z neho ako z chlpatej deky.Co si o tom mam vlastne mysliet???
Je cisty homosexual?
Alebo sa na to vydlabem lebo budem nadrzana jak harana a pretiahnem niekoho ineho:)))
Musis ho ozrat a pretiahnut
On si pisal predo mou aj s chlapom takze z obrovskej casti musi byt homosexual.Ja len nechapem preco to robi?Bali babu ale keby ma k niecomu intimnejsiemu dojst tak nic.Nie je proste toho schopny....Ja osobne by som zene ani nedovolila dotykat sa ma.Keby nejaka zacne tak ju zrusim a dam jej dost jasne najavo aby sa uz o to viacej nepokusala ale on pokusa.....