cafte obycajni ludkovia:)...zivot je krasny ale vie byt aj riadna ....., kazdy ma nanho vlastny nazor a tak sa pytam, aj sam seba, aky je vlastne zmysel zivota???
niekedy ma to fakt zarazi a vobec stracam chut do zivota :((
zmysel života...?
precitaj si Louise L. Hay - Miluj svoj zivot a ine jej knihy... uz si pripadam ako chodiaca reklama
Podla mna zmysel života je v čírej láske a kráse...
kiki dakujem :D:D
Awi ty si statočne vymlety :o
sorfineta krasne si to napisala , vdaka :),,,a pre ai len narazam nato ze temy existuje a som si to nevsimol :))
hm no tak skus zmeniť štýl života, alebo len pohľad na svet mne to celkom pomohlo, cítim sa šťastnejšia a jednoducho spokojnejšia a v čom je pes zakopaný ? u mňa osobne v tom , že si netreba pripúšťať k srdcu veci, ktoré už nie si schopný napraviť, brať život tak že má aj svoje tmavé stránky no po nich ako sa vraví vždy prídu lúče, ktoré mrákavy pretrhajú, treba sa snažiť najlepšie ako vieš a osobne i keď neverím v Boha, verím v silu, ktorá mi všetko pomôže prekonať u mňa sa nazýva dôvera vo vlastné schopnosti = zdravé sebavedomie akú "záchrannú slamku" si zvolíš ty je už na tebe. No a nakoniec krátka odpoveď na otázku: Zmysel je v tom že tých pár rokov si máš užiť tak aby si s úsmevom na perách posledný krát vydýchol, keď ostatní budú plakať, to je dôkaz , že tvoj život mal cenu :), osobne dúfam , že sa mi to podarí :)
no sú tam témy zmysel života a čo?
awi, pisem otom ze ked tuknes ta tan odkaz od 123456 dozvies sa :))
nechápem, o čom hovoríš? čo je stou odpovedou?
vidite to je ta ironia :D:D, kto to mal vediet?:D:D
hovorim o tej odpovede podomnou :)
jo trapas