Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Penový make-up (catrice, essence, rimel)..

Príspevok v téme: Penový make-up (catrice, essence, rimel)..
Bekuuš

Dobré ránko..chcela som sa opýtať či máte skúsenosť s nejakým s týchto penových make-upov?..doteraz som používala make-up Maybelline SUPER STAY 24h..bol vynikajúci, superne sa rozotrieral a aj kryl dobre..proste na 1* :). Ale keďže ja mám len menšiu nedokonalosť pleti a to je mierne začervenanie..tak ten make-up chcem vylúčiť..ide leto a chcem nejaký lahší. Preto sa pýtam že či sa vám penový make-up dobre rozotriera či si ešte pod tento make-up dávate podkladový krém alebo ako..a či vám v toto ročné obdobie ten makeup vydrží :)..kamarátky mi hovoria že essence a catrice je dobrý..tak chcem vedieť aj akú máte vy skúsenosť :) ..lebo ja mám ten rimel a raz som si ho dala, ale nedal sa mi dobre rozrieť ..prosím poradte ďakujem :)..

41s

Ja mám Maybelline Dream Nude Airfoam, je to ten, čo je v reklame. Neviem ako bude v lete, pretože ho mám asi od januára, ale tak zatiaľ je celkom fajn, ľahučko sa rozotiera, žiadne šmuhy, je ľahký, ale po pár hodinách sa zmyje a na tvári ani skoro nevidno, že si ho mala. Ale inak som s ním spokojná, ani sa neleskne. No je fakt, že v lete ti vydržia len tie ťažké, 24 hodinové make-upy, ktoré sú podľa mňa pre pleť nie najvhodnejšie. A ty keď si písala, že máš len menšie nedokonalosti pleti, tak ti určite netreba nejaké 24 hodinové, ale na to si už asi prišla sama :). Inak tú tému si písala v júny minulého roka, takže neviem, či si to vôbec prečítaš, ale tak možno rada pre ostatných ;).

lilik1231

Ja som si na zaklade odporucania kamaratky kupila od Maybeline -dream matte mousse a vobec mi nesadol,usadzoval sa v drobnych vraskach,nedokonalostiach pleti a robil mi supinatu plet.Chodila som ako keby som si zle rozotrela cement.Hroza ani moc dlho nevydrzal-mam zmiesanu plet ale za tu cenu(10) eur tu kupu rozhodne lutujem a ktomu je aj hrozne malicky.. :(

ejkejej

zo skusenosti viem, že radsej do make-upu investovat nejake tie peniazky, ako si kúpit len taky obycajny z prísadami, ktore by na tvari ani nemali byt. mam ties zmiesanu pokozku a preto sa musim aspon 3x do dna premalovavat a prepudrovavat.
ale teras ked prichádza leto chcem skusiť penový make-up maybelline nude airfoam.

Ba

Ja som s Essence pomerne spokojná (no keď sa človek v lete veľmi potí, tak všetky hovadiny na ksichte sú problém, ale aj chodiť rapavá je problém), mám najsvetlejší, ale hrozne ma štve, že VŠETKY make-upy všemožných značiek, boli vždy akosi do oranžova, takže na lícach je občas vidno prechod a je mi to celkom trápne. Nechápem, kto vyrába tie odtiene, ale asi žerie priveľa mrkvy. A pre mnohých ľudí, ktorí sú ešte bledší, než ja, ani nejestvuje odtieň, neviem, prečo nemyslia aj na nich. Tento od Essence je asi najbledší, aký som kedy videla, no pre mnohých ľudí by aj tak bol tmavý. Raz som mala z Avonu taký dobrý penový, ale už ho asi nemajú, škoda, lebo ten jediný nebol oranžový, ani tmavý. A často sa mi mastí nos.

lochness

ja mam essence soft touch mousse, doteraz odtien 01 ale kedze sa v dmke objavila aj svetlejsia 04ka tak som si kupila tu, vobec mi ju na pleti nevidno takze super... celkovo je ten makeup super, lahucky jemnucky, ani ho necitis, rozotiera sa dobre.. ja si davam pod neho podkladovy krem essence pure skin moisturizer, ten je tiez fajn... na pleti mi vydrzi v pohode, zalezi na tom kolko si ho dam a ako je horuco a co robim a tak... ja som s nim spokojna no.. a pocula som ze catrice je vraj este lepsi ale neviem, z testerov mi nesadol ziadny odtien tak neviem aky je