som chora?????

stacinka

to nic pusate, viem, co si mi tym chcela povedat.. kiez by som to uz dokazala zvladnut! drzim ti palce- raz sa z toho urcite dostaneme!

pusate

stanička to aj ja mám depky z takej kolísavej váhy tiež mi to lieta, ibaže mám iba 37-39kg na 153cm,a zdravie nanič:-(

stacinka

Petka, mne sa stalo nieco podobne. Bolo to zhruba pred 3 rokmi, mala som 65kg a vysku 170cm. Rozhodla som sa, ze schudnem. Podarilo sa. Pouzivala som tabletky, cvicila som ako blazon, obmedzila som jedlo. Skoncila som pri 58kg za cca 4mesiace. Odvtedy zijem v pekle- priberam, prejedam sa a potom chudnem. Nemala som menstruaciu, lamali sa mi vlasy a nechty. Koza sa mi supala... no hroza. Vaha mi lieta hore dole, takze ani neviem povedat, kolko teraz vazim, pretoze zajtra to moze byt uplne ine cislo. Mavam z toho depresivne stavy.. Pred letom som schudla na 52kg. Teraz mam (asi) 57-59kg. Je to des.. akonahle mas pocit, ze to nezvladas, najdi radsej pomoc u niekoho. Ak bulimiu este nemas, tak mas vysoku pravdepodobnost, ze sa ti rozvinie. A nie je to sranda.. Je to nebezpecne.. Drzim ti palce. Mat peknu postavu je super, ale nie za cenu zdravia a nervov.

domčuška

Dobrý deň,prosím vás poradíte mi.Totiž asi pred rokom apol som začala chudnúť schudla som nor,álne z 84 kg na 60 kg za nejakých 5-6 mesicov =D ale potom som prestala úplne jesť a začala som mávať zdravitné problémy.Tak pod dohladom rodičov som začala pomaly normálne jesť lenže asi pred 4 mesiacmi som sa začala prejedať a brať preháňadlá ked mi na to rodičia prišli dosť som ich skamala.Doteraz som jedla normálne až na posledné dni.Pár dní som jedla minimum a dnes som sa naobedovala a išla som na wc a potom som to jedlo vyvracala.Nechcela som to urobiť.Ešte nikdy som nevyvracala jedlo.Myslíte si že budem trpieť bulímiou alebo je to len taká kríza...? Teraz vážim 67 kg na 167 cm.Chcela by som dať dole nejaké tie kilá ale nie takto.

;;;

petaaa bulimia je psyh.ochorenie pri ktorom vedome papasa papas do prasknutoia apotom s vycitkamisvedomia ides nasledne zvracat.clovek sa dostane do bludneho kruhu, nastanu poruchy prijimania potravy a vazna podvyziva.mas na mysli, ze si schudla vedome dietami a pod?