Nedarilo sa mi schudnut aj ked sa zdravo stravujem, male porcie 6 x denne okolo 500 kJ, ziadne tuky ani cukry.
Kupila som si teda Sibutramin a Adipex. Zo sibutraminu mi bucha srdce a nemozem spat, ale schudla som 1kg za tyzden. Adipex som zatial skusala len raz, nebucha mi srdce, spat mozem a hlad necitim.
Bojim sa vsak serotoninoveho syndromu, vie o nom niekto viac?
Sibutramin - serotoninový syndróm
Daj si s ním pokoj ak si aspoň trochu vážiš svoj život.
Ty nemáš či na robote? Propagovať sibutramín, látku, ktorá je na zozname zakázaných látok?
Adipex by som mozno ani ja nedal. Ale napriklad sibutramin alebo kavu na chudnutie si davam.... Viem nieje to najzdravsie ale strasen ucinne.... A je to zdravisie ako adipex.... podla mna ten kto nema vydrz a hlada rychlu cestu je toto jedine. Ak si silna das to aj bez toho. Ak mozem tak ja berem zo -odkaz odstránený- ak vy si chcela tu je to kusok lacnejsie a su celkom spolahlivy....
no co ti poviem, je to druh otravy a okrem ineho mozes upadnut aj do komy, mat psychicke nasledky vo forme nejakej poruchy... nepochopim takyto zbytocny hazard so zdravim a v mnohych pripadoch aj so zivotom. myslis, ze adipex je zakazany len tak zo srandy?