bez neho sa mi zit nechce!

Príspevok v téme: bez neho sa mi zit nechce!
katuskaa9898

dobry....co mam robit.dnes mi dal koniec moj priatel.a to preto lebo mi zacal klamat a zacala som pochybovat ci mi neklame.bol von a boli tam aj ine baby ale to mi nepovedal,keby ich poznam tak mi to je jedno ale boli to cudzie.a mam pocit ze nieco z nejakou riesi.odkedy ich spoznal je ku mne iny.ja neviem ako mam nas vztach zachranit ved ho tak strasne milujem....ja neviem ako bez neho dalej....pomozte.....prosim

Katka87

Problem je v tom, ze dievcata v tvojom veku vedia uz velmi lubit, ale chalani su zvacsa len nevyzrete hovada co si nevazia nic a nikoho. Tym, cim prechadzas ty presla alebo prejde kazda z nas a vacsinou nie raz. Malokto ma stastie, ze stretne tu pravu lasku na prvy krat, hoci aj taky par som uz poznala. Ale to je rarita a takych chlapov je ako safranu.

katuskaa9898

nie mam 16....hm preboli...len kedy?....ja newiem si predstavit ze si ho uz nepostiskam,nepoviem mu ako ho velmi lubim.boli to velmi

[zruseny7]

Katuška kašli na neho! ;) Povedz si, že ty máš na viac :) Uvidíš, že raz stretneš takého, ktorý ťa bude tak ľúbiť, že sa nebudeš musieť báť, že tam niekde "rieši" nejaké druhé. Vieš ako sa hovorí: Nestrácaj čas s niekym, kto ho nechce strácať s tebou! ;)

Scotch

dufam ze to 98 nie je tvoj rok narodenia.. lebo ak hej tak neboj, na chapcov mas cas, na svete je ich vela, najdes si v buducnosti lepsieho...

xantipkaR

Nič sa nedá robiť ak už niečo rieši,ked budeš na neho tlačiť len to urýchliš, ak budeš mila a tváriť sa že sa nič nedeje aj tak to skončí, len mu to bude možno trochu ťaťšie...ale asi v tom už má jasno