dobry....co mam robit.dnes mi dal koniec moj priatel.a to preto lebo mi zacal klamat a zacala som pochybovat ci mi neklame.bol von a boli tam aj ine baby ale to mi nepovedal,keby ich poznam tak mi to je jedno ale boli to cudzie.a mam pocit ze nieco z nejakou riesi.odkedy ich spoznal je ku mne iny.ja neviem ako mam nas vztach zachranit ved ho tak strasne milujem....ja neviem ako bez neho dalej....pomozte.....prosim
bez neho sa mi zit nechce!
Problem je v tom, ze dievcata v tvojom veku vedia uz velmi lubit, ale chalani su zvacsa len nevyzrete hovada co si nevazia nic a nikoho. Tym, cim prechadzas ty presla alebo prejde kazda z nas a vacsinou nie raz. Malokto ma stastie, ze stretne tu pravu lasku na prvy krat, hoci aj taky par som uz poznala. Ale to je rarita a takych chlapov je ako safranu.
Po 6 mesiacoch ani o neho nezakopnes.
Ja som bola s priateľom 5 rokov a rozišli sme sa ... život ide ďalej :))
nie mam 16....hm preboli...len kedy?....ja newiem si predstavit ze si ho uz nepostiskam,nepoviem mu ako ho velmi lubim.boli to velmi
Katuška kašli na neho! ;) Povedz si, že ty máš na viac :) Uvidíš, že raz stretneš takého, ktorý ťa bude tak ľúbiť, že sa nebudeš musieť báť, že tam niekde "rieši" nejaké druhé. Vieš ako sa hovorí: Nestrácaj čas s niekym, kto ho nechce strácať s tebou! ;)
dufam ze to 98 nie je tvoj rok narodenia.. lebo ak hej tak neboj, na chapcov mas cas, na svete je ich vela, najdes si v buducnosti lepsieho...
ale co mam teraz robit ja?....ako dalej?...
Nič sa nedá robiť ak už niečo rieši,ked budeš na neho tlačiť len to urýchliš, ak budeš mila a tváriť sa že sa nič nedeje aj tak to skončí, len mu to bude možno trochu ťaťšie...ale asi v tom už má jasno