Zase bulimia? hlupost ludi...

Príspevok v téme: Zase bulimia? hlupost ludi...
Scotch

ja neviem, stale viac sem pisu pubertacke dievcata vo veku 12-17 rokov, ze ci mozu mat bulimiu, ked si vyvolavaju trikrat denne zvracanie, ale neprejdaju sa..
a mna to totalne vytaca! mozno ma odsudite, ze je to psychicka porucha, ze aka som hnusna.. ale ja si myslim, ze u vacsiny tychto pubertacok je to len ich vlastna hlupost.. chce to schudnut, tak nezere a vracia, lebo sa tomu tazi spravit rychlejsi pohyb a zabehat si.. chcu vyskusat, ake to je mat bulimiu.. rozpravaju, ze nechcu mat bulimiu, ale je to pre nich vzrusujuca predstava a chcu ju vyskusat.. je to chore.. takyto s prepacenim debilni ludia maju byt akoze nasa ,,buducnost"... no dovi.. vdaka takymto sa zachvilu znizi priemerny vek umrtnosti na 35 rokov...pretoze s tym zacnu zo zvedavosti a skoncia s psychickou poruchou, v dosledku nedostatku zivin, vitaminov... dnesne pubertiacky akoby ani nemali vlastny rozum.. (ako cest vynimkam, aby som niekoho neurazila).. je to sproste, ma to prevrateny rebricek hodnot a nevazi si to ani svoje zdravie a zivot, ze maju rodicov, kamaratov...
ach no vedela by som sa tu rozculovat...ale toto nikdy asi nepochopim, ako moze byt niekto tak sprosty.. sorry baby..

tak..pustite sa do mna! :)

talentmania

Neviem kto by ti mal vynadat len ten kt.asi tiez nebude mat rozum.Pretoze je to naozaj strasne inac ja uz neviem kde je ta vychova rodicov ja som snat ani nevedela co je to bulimia a anorexia iba ked som sa to asi ucila v skole a to bolo mozno na strednej.teraz je to vsade a nie ako varovanie ale myslim si ze skor to tu fici ako nieco super moderne a rychle chudnutie.Presne dnes sa svet toci len ci ma uz 13 prsia 15 ci je stihla 17 ci ma tetovanie a to nevravim ci su este panny.Naozaj kde to spejeme uz normalne mam strach ked mi moj maly vyrastie ze co to bude.....:0(

jankaaaaaaaaa

to je zacarovany kruh. tie pubertiacky sa snazia zaujat , uputat pozornost, lebo to im niekde chyba,.. rodicia sa dnes nevenuju detom tak akoby mali lebo vieme ako je situacia a platy v dnesnej dobe. a plus dalsie vplyvy telka, casopisy, net.. je to prehnane vsetko. tie dievcata uz nevedia co so sebou tak idu zvracat.. fuj co je to dnes za spolocnost

jajka001_

suhlasim, zacinaju z hluposti, lebo to robia kamosky, znami ludia, hviezdy, a potom sa uz toho tazko zbavuje
ono to je aj sposob ako uputat pozornost
dalej si myslim ze je to aj tym ze v skolach asi teraz dost decka riesia vyzor a vahu tak im asi dost z toho šibe :)