Zase bulimia? hlupost ludi...

Príspevok v téme: Zase bulimia? hlupost ludi...
Scotch

ja neviem, stale viac sem pisu pubertacke dievcata vo veku 12-17 rokov, ze ci mozu mat bulimiu, ked si vyvolavaju trikrat denne zvracanie, ale neprejdaju sa..
a mna to totalne vytaca! mozno ma odsudite, ze je to psychicka porucha, ze aka som hnusna.. ale ja si myslim, ze u vacsiny tychto pubertacok je to len ich vlastna hlupost.. chce to schudnut, tak nezere a vracia, lebo sa tomu tazi spravit rychlejsi pohyb a zabehat si.. chcu vyskusat, ake to je mat bulimiu.. rozpravaju, ze nechcu mat bulimiu, ale je to pre nich vzrusujuca predstava a chcu ju vyskusat.. je to chore.. takyto s prepacenim debilni ludia maju byt akoze nasa ,,buducnost"... no dovi.. vdaka takymto sa zachvilu znizi priemerny vek umrtnosti na 35 rokov...pretoze s tym zacnu zo zvedavosti a skoncia s psychickou poruchou, v dosledku nedostatku zivin, vitaminov... dnesne pubertiacky akoby ani nemali vlastny rozum.. (ako cest vynimkam, aby som niekoho neurazila).. je to sproste, ma to prevrateny rebricek hodnot a nevazi si to ani svoje zdravie a zivot, ze maju rodicov, kamaratov...
ach no vedela by som sa tu rozculovat...ale toto nikdy asi nepochopim, ako moze byt niekto tak sprosty.. sorry baby..

tak..pustite sa do mna! :)

jankaaaaaaaaa

ale to chudnutie to aj dospele zeny vkuse len chudnut chudnut a chnudnut. ale to zeby sa radsej naucili zdravo stravovat a hybat sa a venovat sa nejakemu sportu to im je cudzie. nie! oni radsej budu drzat hladovky a nazyvat to dietami , za den zjedia jedno vajce a pol chleba a potom sa raduju ze ako super schudli... niektore este k tomu pridruzia tu bulimiu .. a nechapem ze ich take nieco uspokojuje, trapia si telo aj psychiku a myslia si ze je to v poriadku. tu na fore ked citam nejake tie "super diety" taka z sa nestacim divit co su ochotne zeny robit.

Scotch

jasne to si aj ja pamatam..hlavne ked boli nejake sladke pecene buchty! sli by sme aj trikrat a duplu! a to mam 23, takze to nebolo ani tak davno.. ale vtedy deti behali po vonku a nesedeli za PC a nechatovali na pokeci s uchylakmi starsimi o desat rokov..takze nepotrebovali chudnut..

jajka001_

asi to maju ako temu na rozhovor, vies, ja som bulimicka, fakt? ja tiez...a uz spolu riesia problemy a su kamosky
sak kedysi neboli ani take tucne deti ako su teraz, fakt lutujem tuto generaciu, maju o tolko viac a sucasne o tolko menej ako sme mali my. bolo pre nas samozrejmost ze behame spolu ako partia po vonku, hrame hry, bavime sa, nahanacky, schovavacky, vonku do tmy a oni tusim len doma trčia a nudia sa pri pc, jedia blbosti lebo penazi je dost, naberaju kila a maju depresie a potom to riesia zvracanim, rezanim si zil...

talentmania

Inak aj to chudnutie ja neviem ci niekto u nas v triede chudol alebo na internate vzdy sme chodili este aj na duplu vsak teraz podla mna keby som sa vratila na internat tak uz tam asi ani jedalen nieje co nikto nechodi na obedy a vecere lebo chudnu.To naozaj uz nic nieje take co by ich bavilo a venovali sa niecomu inemu ako len vyzoru?

jankaaaaaaaaa

tiez sa bojim mat vobec dieta ked vidim coho su schopne dnesne deti, jake su drze, sproste, bojim sa tej predstavy ze aj moje dieta bude v takej spolocnosti vyrastat . ako mam cas na ideta ale toto je cim dalej tym horsie. neviem ci je to len tou vychovou rodicov a tam je tiez pomaly trend ze najmenej sa venovat decku a viac pracovat alebo odlozit dieta ku pestunke.. ale na deti urcite zle vplyva aj ta spolocnost ich spoluziakov kamaratov.. je to tazke

jankaaaaaaaaa

dnes sa uz snazia tie pubertiacky uistit v tom ze tu bulimiu maju , potrebuju pocut odpoved ANO SI BULIMICKA, niekedy sa zeny snazili z toho problemu dostat ak mali t poruchu ako bulimiu .. a dnes? dnes by ju najradsej asi vsetky mali a striedali to s anorexiou.. uplne chora spolocnost

Scotch

a najlepsie na tom je, ked si zacnu pytat rady typu: ako ste zacinali s bulimiou?" a darmo im sto pokrocilych bulimiciek napise ,,nerob to, ja to strasne lutujem ze som zacala, skoncis chora, nestastna, bez vlasov, s pokazenymi zubami..." im je to jedno, oni si to aj tak musia vyskusat..
su strasne blbe... jasne kamoska ma, chcem aj ja.. dufam, ze moje dieta ani v puberte nebude take sproste ako su tie dnesne..(opat samozrejme, myslim tych, ktorych sa to tyka :) takze bez urazky..)