Ahojte mam mensi problem ... pre mna je to skor banalny problem lebo mam iba 15 a mam sa este sustredit na ucenie a podobne... no tu je problem
mam kamaratku velmi dobru kamaratku ktora ma 20 rocneho frajera ... su spolu asi 9 mesiacov ... ona byva tam (nechcem povedat) a on v kosiciach je to docela daleko a keby som bol rodic tak by som ju nepustal za nejakym z kosic... ja ju mam velmi rad az moc (ak ma chapete) a raz mi povedala co spolu robili vraj uz v 14 (?!) ho uspokojovala oralne a on ju tiez len ne oralne .. .. povedal som jej ze ako to je aj tresne aj vsetko ale povedala ze ho ma strasne rada a podobne no neviem teraz ma 15 ale on je dospeli a myslim ze aj tak je sex trestny ked on uz ma nad 18 nie? no ked mi to povedala tak ma strasne chytila nanu zurivost a taka nenavist viete mrzelo ma to ani neviem preco.. nepovedal som jej to... po urcitom case sme boli u nej doma a robili sme vselijake veci az sme sa neovladli a zacali sa bozkavat... bolo to zaujimave lebo ona mi este predtym hovorila ze uz par krat podviedla svojho chalana a teraz mi to je vsetko strasne luto ... ze naco som sa snou vobec zacal takto kamaratit ked knej stale nieco citim mam mensiu depku stoho ale stale si myslim ze mam iba 15 a zbytocne si robim depresie chcem sa venovat uceniu a hlavne tomu co ma bavi nemam naladu na nejake lasky lebo v 15 sa laska na celi zivot podla mna nerodi ... inak ona mi aj hovorila ze sa citi ako slapka ... ani neviem preco som sem napisal len chcem nanu zabudnut spohladu ze knej neci citim kamarat chcem byt lebo je to dobra baba len je zaletnicka ... napiste aspon co si myslite dakujem