Chystáte sa tento rok na dovolenku? Ak áno tak kam, akú dopravu uprednostňujete a prečo ste si zvolili práve tú destináciu, kam sa chystáte. Ďakujem za inšpiráciu :)
Dovolenka
ooo same zahranicie :D
a na slovensko idem len ja? :D
nevadi ja idem v auguste do tatier.tento krat si pozriem beliansku jaskynu mozno zas pojdem do spider parku,rozmyslala som aj nad 3D lukostrelbou,horska draha a urcite nejake kupalisko navstivim a ako inak konecne sa dostanem na lomnicky stit a potom tura z plesa pekne dole pesikovat ;)
uz sa tesim aj napriek tomu ze to je slovensko....jaj a keby mam peniaze na totalne vysnivanu dovolenku tak urcite honolulu :)cista nadhera
Takže sa pridávam. My klasika - Chorvátsko (juh-makarská riviera). Čo sa týka dovolenky v lete uprednostňujem pobyt niekde pri vode, alebo to more, lebo v horúčavách sa zle chodí po pamiatkach, prípadne aj turistika je najpríjemnejšia na jar, či na jeseň. A prečo HRV ? Asi najviac kvôli deťom, pre ich alergie a je to tiež blízko, ja cestovanie veľmi nemusím. Keby malo byť podľa mňa, tak sa vyberiem na dva týždne niekam na chatu pri lese, v blízkosti salaš a len príroda, možnosť túr a pekných vychádzok, len tak s manželom, lebo deťom sa veľmi nechce. Toto by mi úplne stačilo.
soffa: však jasné:) ak máš rada pamiatky, tak tam choď. ja osobne by som tam dobrovoľne už nešla, ale je to každého vec:) mne sa tam nepáčilo, tebe možno bude:) ja som napísala moju skúsenosť...:)
luckaaa v Benatkach som este nebola,my tam ideme z Istrie len na fakultativny vylet rychlolodou(2hodiny cesta)len na jeden den.Potom budeme v Chorvatsku.Ved ked je taka moznost tak si ju nenechame ujst.Inak priatel bol uz 4 krat v Benatkach..
Grecko 10 dni letecky.Inak tiez som bola na karnevale v Benatkach mne sa tiez pacilo.:0)))
Len ta cesta autobusom :0(
Tak ale zase je to lacnejsie ako lietadlom!
luckaaaaa
ja milujem pamiatky, a rozne stare budovy a klastory, a taketo veci.. takze pre mna to bolo super :)
soffa, smajliqa:
Mne sa zasa Benátky moc nepáčili. Možno preto, že sme tam boli v 40-stupňových teplách a bolo tam extrémne veľa ľúdí, prišlo mi tam zle. Je to tam dosť ošarpané a zničené. Predstavovala som si ich inak. A za "benátsku romantiku" si treba aj dosť priplatiť. Ale 100 ľudí, 100 chutí. Ináč, bola som v lete a smrad tam nebol, len strááášne teplo...
Odporúčam ísť tam vtedy, keď nieje sezóna, lebo je tam strašne veľa ľudí a keď nieje moc teplo.
soffa. benatky su krasne, ja som tam bola vo februari na karnevale.... ale zevraj cez leto strasne smrdia..
vo februari to vobec nebolo citit..
my mame rezervovanu dovolenku ako svadobny dar.Je to klasika Chorvatsko tentoraz Istria,ideme na ostrov Medulin a odtial rychlolodou do Benatok.ale to az koncom augusta.
My ideme do Turecka a tiež lietadlom.
Na dovolenku inde ako do Chorvátstka by som inak ako letecky nešla. Minulý rok sme boli v Taliansku autobusom, cesta bola utrpenie a z dovolenky sme sa vrátili viac dolámaní, ako keď sme tam išli. Ak na dovolenku, tak jedine lietadlom:)