Chystáte sa tento rok na dovolenku? Ak áno tak kam, akú dopravu uprednostňujete a prečo ste si zvolili práve tú destináciu, kam sa chystáte. Ďakujem za inšpiráciu :)
Dovolenka
moj sen su maldivy, snad sa mi to podari v januari, este nechcem kricat dopredu, aby sa nieco nevyskytlo, ale planujeme tak ist. boli ste tam uz niekto? nejake odporucania mate?
A ktory mesiac ste boli v Dubaji, oktober, november,..? Lebo znama mi spominala, ze teraz je v Dubaji este priserne teplo
Nam sa tiez nejako nepodarilo vystihnut leto, ale uz sme takto na jesen boli, last minute sme si bookli par rokov dozadu a bolo to super. Teraz by sme chceli ist tiez do Dubaja, ale rozmyslame, aky hotel vybrat.
Ahojte, vidim, ze to je starsia tema ale nechcem zbytocne zakladat novu, tak verim, ze mi poradite aj tu:-) Chceli by sme ist cez jesen na dovolenku ale vobec nevieme, ktore destinacie sa oplatia, kde je este teplo a tak. A preto pisem, aby ste mi poradili, popripade aj konkretne hotely, cestovku, proste cokolvek s cim ste mali dobru skusenost:-) Dakujem:-)
no vsak prave.ale mne to je jedno ako to vyzera..ked je zima nech mi tam je teplo a ked je teplo nech sa tam neuvarim.jednou podmienkou je cista postel a cista sprcha.nic viac nepotrebujem.ja nepijem takze na chate sa opijat nebudem..polku dna stravim vonku na turistike...:)
bibisa s tým tatranským vzduchom s Tebou úplne súhlasím, niečoho podobného sa dá nafetovať aj v Slovenskom raji, tam je krásne a tie túry stoja za to, hlavne Prielom Hornádu, alebo Tomášovský výhľad, vrelo odporúčam.
Ak máš, ako píšeš, chatu na prenájom a ešte aj po známosti, prečo to nevyužiť, ale keď som pozerala ceny v hoteloch v Tatrách s polpenziou, tak naozaj výjde lacnejšie more. Musím zohnať aj ja niečo v Tatrách tak na pár dní, ale nie hotel, lebo tam už nevedia čo pýtať.
no moja situacia je taka ze robim este len 4 mesiac v novej robote..pol roka som bola bez prace takze moc som s toho platu nemala sancu usetrit.
a zas tatry su uzasne a mame vybavenu chatu po znamosti a je nenormalne krasna velka a proste dobre zariadena.vide nas noc na 10eur minuli rok iba 8eur nas to vyslo ale to nas bolo viac tak pre to..a je to priamo v tatranskej lomnici asi tak pol kilomentra od vleku ;)
proste nadhera..takze aj pre to..inak som fajciarka ale milujem ten tatransky vzduch...uzasne uz sa tesim a dufam ze jeden den sprchne nech to je riadne citit :)
bibisa..hovoris ze nejsu dukatky na dovcu, ale tatry su podla mna velmi drahe... mna vysli ako dovca v zahranici,,, tak preco trosku neprisetrit a nejst niekam k moru?
inak lost minule si spominal ze sa miname tu na fore :D
chcel si sa ma nieco dolezite opytat alebo co??ak ano pytaj sa odpoviem na cokolvek som otvorena :D
jaj jasne v rakusku som bola na vianocnych a velmo sympatickie mesto :D
balaton eeeee...
nemusim sa nejak s madarskym narodom...(ale ticho lebo budem vyzerat ako rasistka :D)