Vo vztahu same nestastie uz skoro 2 roky :( POMOC

Príspevok v téme: Vo vztahu same nestastie uz skoro 2 roky :( POMOC
forgotten_ka

Dobrý deň!
Chcela by som Vás poprosiť o radu. Chodím s priateľom 1 rok 8 mes. Odkedy sme spolu, akoby nam nič v živote neprialo. Na začiatku - meškali mi moje dni 3 mes, z ničoho nič (keď sme spolu chceli spať), milionkrát sme spolu chceli ísť niekam von (no aspoň z 60tich percent nám do toho niečo prišlo), zasahuje nám do vzťahu bývalá neustále, pohádali sme sa s mojím otcom a bolo to zlé asi 3 mesiace, všetko čo sme chceli jeden pre druhého urobiť sa totálne posralo - a dokonca z toho bola horšia smola ako sme si mysleli, že to pomôže... A to sú len odrobinky toho, čo sa nám každodenne stavia do vzťahu.. Už fakt neviem, poraďte ... Alebo súvisí to nejako s nadprirodzeným? .. :( už som asi chorá. vďaka za odpoveď..

forgotten_ka

noo presne presne... totiz, zo zaciatku - neviem co to bolo, ale on si pisal s byvalou a zhodou nahod , som sa to ja dozvedela od nej a nie od neho... proste mi to nepovedal... a vela veci mi zatajil, ze som sa to dozvedela ked som sa ho to nahodou opytala... myslis ze to predsa moze byt v tom? ...

AdamKrt

Mne sa stalo vo vztahu s priaelkou to iste. Take varovania, ze ked sme sa mali stretnut, nich poriadne nevychadzalo. Trvalo to cca pol roka, kym vysla /ciastocne/ s pravdou von a zistil som, ze mi vo vela zavaznych veciach - klamala.

Potom neskor sa to uz dalo do normalu, ale predtym to ozaj vychadzalo tak nejak divne, ze ci clovek hovoril, ci to nie su nejake znamenia - ze pozor na toho cloveka.

forgotten_ka

Mozno mas pravdu... teda, priala by som si to.. asi by som tomu nemala venovat tolko pozornosti. Dakujem, dievcata :-* ... skusim sa nad tym nezamyslat...

jajka001_

tazko povedat, moze to byt ze vam brani nieco vyssie alebo aj to ze to prilis citlivo vnimas.
nam tiez prsi vzdy na dovolenke, aj na svadbe nam lialo jak z krhly a aj tak sme stale spolu:) a tiez nam casto nevyjdu plany. asi si to len tak prilis beries. podstatne je ci sa lubite. ak by ste nemali byt spolu, ver tomu ze by stalo nieco zavaznejsie. mozno su tie prekazky len o tom, ako to zvladnete.

forgotten_ka

noo... ja som citala jeden clanok - ci to nemoze byt urieknutie... praveze nevenujem tomu vela... naopak - si to vzdy obaja potvrdime - ze no ved jasne ze to nevyslo, ved nam to nidky nevyjde... ja rozmyslam, akoby nad nasim vztahom visela kliatba alebo co, do kelu... :( a fakt ja takym veciam nechcem verit...

veronicka2

no ja verim vo vyssiu silu takze si myslim ze to moze byt aj to.
na druhej strane sa ta chcem opytat ci to nevnimas len viac ako by bolo vhodne. kazdemu vo vztahu sa daco kazi ale vsimaju si to menej ale ak je toho tak vela ako hovoris tak veru neviem.