používateľky epilátoru

tamara009

Ja som na tom tak isto ako blondula, mam sice epilator, ale pouzivam ziletky. Lebo ma po epilovani strasne svrbeli nohy a zarastali mi chlpky pod kozu. A tiez mi to dost dlho trvalo, neviem presne cas, ale dlho :) myslim, ze mi to aj odstranilo takmer vsetky chlpky, ale musela som to viackrat prechadzat.

blondula

aj ja mam jeden epilator a pouzivam znova ziletky :DDD clovek sa s tym preondi pol dna a vysledok ?? ... nijaky !! :DDD ziletkou obeham cele nohy za 5 minut a mam pokoj .... :DDD

lochness

ja mam modry Braun 2170 Silk-epil EverSoft deluxe, je to uz tusim trosku starsia masinka... aj mne to dlho trva, jedna noha aj 20 minut, neoholi to do hladka, niektore male chlpky neodstrani a niektore len odtrhne nad povrchom a tak ostavaju 'draplave' nohy, aj ked na pohlad su oholene... efekt sice vydrzi nejaky tyzden aspon u mna, ale potom mi zarastaju chlpky napriek peelingom a uz ma to nebavi, tak som sa vratila k depilacnym kremom, to sice vydrzi len par dni, ale aspon mam chvilku pocit hladkych noh a nerobia sa mi bodky a vyrazky