Mam priatela, s ktorym som uz 4 roky. Nas vztah presiel vsetkym moznym aj rozchodom. Ako sme sa opatovne dali dokopy, uvedomila som si ako ho velmi milujem, ked som ho stratila, pocitila som velku bolest. Aj on mi stale tvrdi, ze ma miluje a zalezi mu na mne ale tak preco mam potrebu spoznavat aj ine? Bola som cez vikend v zahranici, viedol konverzaciu s inou ci nejde na kavicku, ze sa nudi, uplne neznama baba, ktora neni moja kamaratka, spoznal ju na nejakej akcii. Tuzim po ozajstnej laske, nie po klamstvach, tuzim po tom, ked mi niekto hovori, ze ma miluje, ze je to aj pravda a nie iba slova... Preco pred rozchodom bol ten milujuci, mal oci len pre mna, preco je to tak, ked su si muzi isti, ze zena miluje, totalne sa zmeni ich pohlad na vztah, neviem co mam robit, nechcem byt v takomto vztahu, kazda zena tuzi po tom aby bola pre svojho priatela len ta jedina...Ja som si ista, ze chcem byt iba s nim, bohuzial, mne sa zda, ze on je ten este nevybureny chlapecek, a ja s takymto nemozem chodit....poradte mi please
Rozchod?..alebo?...
blahozelam Ivetka
Baby, tiež som sa trápila s takýmto chlapom, samu seba presviedčala, že to prežijem,zvládnem, že ma miluje, nie, on miloval seba a mňa mal istotu a poza chrbát si písal s inými, stretával a ktovie, čo všetko ... samu seba som presviedčala, že miluje len mňa, ospravedlňovala jeho správanie, trpela jeho nálady ... ale teraz je tomu koniec, mám svoju hrdosť a najmä úctu k sebe samej, opustila som ho, bolelo to, ale dnes som šťastná s mužom, ktorý je skvelý:) držím vám palčeky
nechcem byt zla ale pre vas je velmi jednoduche povedat ja by som s nim na tvojom mieste uz nechodila nevazi a nemiluje si ta mas na lepsieho a pod. no to preco sa k nemu vratila a preco som aj ja este stale so svojim priatelom hoci je nas vztah dost problemy je laska. Ona ho miluje a ja tiez chce s nim byt pretoze napriek vsetkemu ta bolest za tych par stastnych chvil a objati stoji aj ked neprejde den kedy by som si ja osobne nevravela ci je naozaj dobre ze som stale so svojim priatelom a ci ma skutocne miluje ked sa k nemu pritisknem a on ma silno objime viem ze som v bezpeci a ze mi je s nim moc dobre a nebudem vam vraviet ci to zato stoji alebo nie jednoducho kto skutocne miluje sa nevie len tak lahko vzdat a preto skusa kolko vydrzi este trpiet
presne, je si isty tak si robi co chce... mas svoju hrdost hadam nie ? treba rozmyslat troska aj rozumom nie len srdcom...viem je to tazke... ale treba ja som sa uz naucila.. lebo po takom ako ty tuzis, sa na takeho tento tvoj zrovna nepodoba
Veronika42, podľa mňa to robí pre to, lebo už si je istí tebou.Pretože si sa s ním rozišla a znova sa k nemu vrátila, tak vie, že ho lúbiš a nechceš byť bez neho, tak si je tebou až moc istí, že sa s ním nerozídeš. Ale ja by som s ním nebola na tvojom mieste!
Veronika, ak ma potrebu neustale pozyvat na kavicky ine zeny, ruky prec od neho! Obzvlast, ked ty ides do zahranicia a on vyuzije prvu prilezitost na to...
Ja na tvojom mieste by som sa cim skor rozisla.
a lost tu ma velku pravdu vo viacerych prispevkoch, rozumny
no ja by som toho tvojho davno nechala zato vsetko..vsak netuzis po harmonickom vztahu ? asi kazdy tak naco sa zozierat s niekym kto ti zato nestoji
vazne neviem ci som to pochopil spravne, ale ked ju chcel pozvat na kavu, ved to nemusi nic znamenat, proste len kava, aspon si myslim :)
Je to hrozne, tak strasne by som mu chcela verit, ale zmenil sa velmi, uz to neni ten chalan, ktoreho som spoznala pred 4 rokmi...Normalne uz rozmyslam, ze by som si na vymyslela nejaky profil a skusila ho lamat, ci by sa chytil a pripadne vymysliet nejake stretnutie, naozaj by ma zaujimalo, ci by sa s danou osobou stretol a pod. ...ja viem, ked nie je vo vztahu dovera, tak to nie je kvalitny vztah, ale tiez neistota...
Ale nechapem, preco sa tak sprava, ked sme spolu, tak je pozorny, mily, stale ma obijma, bozkava, je uzastny, tak preco potom pise inym, mozno za tym nic nie je iba si nahovaram, ale zit takto to necchem..a robit stale policajta vo vztahu..