skúsenosti s aqvitox-d

Sophia

Aqvitox obsahuje kyselinu chlórnu, ktorú mimochodom produkujú aj biele krvinky v každom organizme, a teda účinok spočíva v tom, že tá "slaná voda" v podstate len kopíruje náš imunitný systém. Aby to fungovalo, je potrebné aplikovať spray niekoľkokrát za deň, pretože sa po pár sek- minúte rozkladá na obyčajnú kuchynskú soľ resp na infúzny roztok. Preto neprekáža ak sa dáva do očí, ucha s prasknutým bubienkom či do telovej dutiny. Ako veterinár ho používam už roky a skvelo funguje. Samozrejme každý jeden, či už človek alebo zviera sme unikátni a preto nie každý bude mať hneď skvelé výskedky a možno aj žiadne... Inak ešte jedna vec, je bežné, že po kontakte s hnisanou ranou napr alebo s iným zápalovým ochorením dochádza k prechodnému zhoršeniu a následne k náhlemu zlepšeniu. A dosiaľ som nenašla nič na trhu za celé roky, čo by mi zabránilo v raste herpesu alebo aftov v ústach.... A nie som jediná ;) Takže áno, je nás veľa s rôznymi skúsenosťami a celé to je aj o tom, že nikto z nás nie je rovnaký jedinec, ktorý bude reagovať na to isté, či už v terapii, alebo v stravovaní, chudnutí a podobne....

Nemesis

No ja mam s pripravkami Aqvitox len same pozitivne skusenosti. Pouzivame to s rodinou na vsetky mozne rany a aj na rozne dezinfekcie predmetov, ano je to slana voda ktora funguje... ked si pozriete stranku www.polopharma.sk a uvidite certifikaty ktore to dostalo, nie je pre tych co jladaju ucinne latky co dodat. Pochopte ze lieky su biznis a stale vas zo vsadial atakuju tym ze jedzte toto lebo budete toto a prevencia lebo toto a hento... dnes nik neuveri ucinkom byliniek/soli - cize veciam ku ktorim ma pristup kazdy, pretoze ste oslepeny chemikaliami/reklamamy a podobne. Ja sa na aqvitox nemozem stazovat, rany, vyrazky, pooperacne rany lieci absolutne spickovo a viem ze tam nie su nijake chemikalie... na gynekologicke problemy sme to zatial nepouzili.

1Tina1

Tiez mi gynekologicka odporucila liecbu aqitoxom - vkladat si tampony namocene v aqitoxe do posvy na pol hodinu denne, nevydrzala som to ani na 10 min. strasne ma to stipalo a este viac svrbelo...takze som vyhodila 13 eur len tak....ale ona si to chvali, vraj este nemala pacientku, ktora by na to takto reagovala...

kacenuska86

Moje skusenosti s aqvitoxom su velmi dobre. Poradila mi ho pred rokom kamaratka. Pouzivam ho naozaj siroko - napr. na popaleniny, na herpes (ktory sa mi robi relativne casto na pere a vzdy som ho mavala obrovsky a dlho, ale po pouziti aqvitoxu sa mi to neporovnatelne rychlejsie hoji a herpes je len minimalny), dalej si pri nadche davam do nosa vatovy tamponik namoceny v aqvitoxe a pomaha mi to, nesporne. Moja teta s nim napriklad aj vyliecila hnisavu ranu svojmu psikovi.

stacy

milá leila,nechce sa mi veriť,že by až tak vložili zdravie a životy do "obyčajnej slanej vody",ako ty hovoríš.Mám zápal pošvového vchodu,lekár na mne vyskúšal kade čo.Po dvojmesačnej neúspešnej liečbe som zmenila gynekológa,Lekárka mi dalaAqvitox plus2 ďalšie lieky,po obkladoch konečne začína ustupovať bolesť a pálenie.Pritom kultivácia bola v poriadku.Netreba hneď všetko pesimisticky odsudzovať,veď nie každému všetko pomáha.

trrrrrrrrrrr

kyselina chlórna: 0,03 %, chlórnan sodný: 0,03 %, chlórdioxid: 0,0001 %, chlorid sodný: 0,1 %,
Spôsob použitia prípravku :
A - opakované potieranie napr. zápalového ložiska na koži 3 – 4 x denne,
B- postrek z nádoby s mechanickým rozprašovačom – rany, kožné a slizničné defekty a pod.,
C -obklady – vlhké hojenie rán, hlboké kožné a slizničné defekty (vredy predkolenia, preležaniny a pod.).
D- celotelový kúpeľ – umytie celého tela napr. pri osídlení nežiadúcimi mikroorganizmami.
E-výplachy telových dutín.
Odporúčaná doba pôsobenia – 10 min.
V prípade použitia prípravku na rany, defekty kože a slizníc a popáleniny, je potrebné použiť v rámci jeho aplikácie (obklady, potieranie) sterilné gázové štvorce a dodržiavať všetky podmienky bariérového a aseptického ošetrovania rán.