Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo to nefunguje?

simonaXYZ

no ale o tej 8smej sa mi nedá lebo posledná prestávka je o tej 6stej na večeru a potom sa maká do konca, t. j. do tej 22hej. A čo mám zjesť na ten olovrant ? mám naň len 5 min. podotýkam :D to si musím iba dačo jednoduché vziať z domu a rýchlo to do seba nahádzať.

User_37597

no tak jedna vec je ze ucinok zabijas tym ze si vecer davas ovocie...ovocie by som doporucovala max do 3tej..uz potom nie lebo je v tom dost energie.ovocie rano...skus vecerat este o 8mej..aj keby si zjedla len kusok chlebika alebo ovsene vlocky.
je to svata pravda ze sa ma jest naposledy 2 hodiny pred spankom ale nieze zblajznes celu pizzu :D

simonaXYZ

Raňajkujem vždy len ovsené vločky s mliekom (polotučným), desiata je ovocie, obed - čo je navarené v jedálni, olovrant tiež ovocie lebo nie je čas na nič iné keď som v poobednej, večera tiež čo je v jedálni... večeru mam okolo 6stej a potom už nič lebo domov prídem o 22hej a idem spať. Ráno sa snažím pocvičiť tých 5-10 min. A v práci sa dosť namakám. Ale keď budem mať doobedné tak budem chodiť na korčule.

User_37597

hej...cakas velmi skoro vysledky.
nasadila si si pravidelne stravovanie a nie dietu(hladovku).
pri diete jasne ze schudnes uz za tyzden ale pri tomto pravidelnom stravovani sa to vsetko ukaze az neskor ale je to zdrave oproti diete.
pokracuj v tom a uvidis vysledky neboj.
ja som napr minuli rok prestala pit sladke malinovky a zacala pit iba mineralky alebo som si do mineralky vytlacila polku citrona pre chut..s tym som zacala vo februari a az v juny sa ukazal vysledok lebo som schudla skoro 5 kil.len vdaka tomu..