Už viac ako týždeň sa stravujem systémom 5x denne a nič sa nepohlo smerom dole... Tak v čom je chyba?! Už ma to fakt štve. Aj vody pijem dostatok, hýbem sa (mám robotu v ktorej sa aj zapotím). Vie mi dakto poradiť?
Prečo to nefunguje?
no ale o tej 8smej sa mi nedá lebo posledná prestávka je o tej 6stej na večeru a potom sa maká do konca, t. j. do tej 22hej. A čo mám zjesť na ten olovrant ? mám naň len 5 min. podotýkam :D to si musím iba dačo jednoduché vziať z domu a rýchlo to do seba nahádzať.
Takisto si myslim, ze to chce len cas. Treba vydrzat.
no tak jedna vec je ze ucinok zabijas tym ze si vecer davas ovocie...ovocie by som doporucovala max do 3tej..uz potom nie lebo je v tom dost energie.ovocie rano...skus vecerat este o 8mej..aj keby si zjedla len kusok chlebika alebo ovsene vlocky.
je to svata pravda ze sa ma jest naposledy 2 hodiny pred spankom ale nieze zblajznes celu pizzu :D
Raňajkujem vždy len ovsené vločky s mliekom (polotučným), desiata je ovocie, obed - čo je navarené v jedálni, olovrant tiež ovocie lebo nie je čas na nič iné keď som v poobednej, večera tiež čo je v jedálni... večeru mam okolo 6stej a potom už nič lebo domov prídem o 22hej a idem spať. Ráno sa snažím pocvičiť tých 5-10 min. A v práci sa dosť namakám. Ale keď budem mať doobedné tak budem chodiť na korčule.
systemom 5-krat denne... Podľa toho čo ješ 5-krát denne
hej...cakas velmi skoro vysledky.
nasadila si si pravidelne stravovanie a nie dietu(hladovku).
pri diete jasne ze schudnes uz za tyzden ale pri tomto pravidelnom stravovani sa to vsetko ukaze az neskor ale je to zdrave oproti diete.
pokracuj v tom a uvidis vysledky neboj.
ja som napr minuli rok prestala pit sladke malinovky a zacala pit iba mineralky alebo som si do mineralky vytlacila polku citrona pre chut..s tym som zacala vo februari a az v juny sa ukazal vysledok lebo som schudla skoro 5 kil.len vdaka tomu..