Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo to nefunguje?

lenulik6

NO myslim ze spagety nie su zle :-) Vzdy zavisi kolko mnozstva naraz zjes. Ryza je fajn. Ale aj zemiaky, len aby neboli smazene :-)

Dolezite je jest pravidelne aprimerane mnozstva, tak aby si nebola hladna (a v navale hladu sa zrazu neprejedla) a aby si si nespomalila metabolizmus. Ale myslim ze to je u teba fajn.

No ja si myslim ze mas normalnu vahu, nepotrebujes chudnut. Iba cvicenie by som pridala. A ked budes zdravo papat urcite este nejake kilecka ubudnu.

simonaXYZ

Meriam 168 cm a vážim 65 +- kg, a chcela by som dať dole aspoň tých 10 kíl :)

Čo som zatial papala v jedálni na ten obed alebo večeru bolo: halušky, kuracie prsia zapečené s broskyňou a syrom + ryža, hovädzie na šampiónoch + ryža ... vačšinou si vyberám jedla s ryžou, a veľa zeleniny tam k tomu nie je, čo je škoda :( a samozrejme su tam aj polievky ale na večeru už polievky jesť nebudem lebo potom to aj tak všetko nedojem...

lenulik6

Dovolila by som si napisat do tvojej temy este par veci, ale len ako laik, ktory ale velakrat chudol ale priznavam sa, potom to zas pribral :(

Teraz zacinam zas odznova.Naucili ma, ze treba dodrziavat urcite zasady a to nielen pocas chudnutia ale najlepsie cely zivot:

- jest kazde cca 3 hodiny zdrave racionalne jedlo (5-6x denne)
- pit kazdu hodinu tekutiny (najlepsie cista voda, nesladeny caj (mlieko sa tam nerata ;))
- cca pol kila zeleniny denne
- nejest sladkosti ani slanosti
- aspon trosku cvicit
- prve jedlo pol hodinka po prebudeni, posledné jedlo dve hodiny pred spanim (hlavne aby tam bola bielkovina a kusok pomaleho sacharidu (celozrnny chlebik)

Jasne ze niekedy to nejde dodrziavat na 100% percent. Clovek si obcas da nejaku tu vynimku ale netreba mat vycitky. Treba ist dalej.

Optimalne tempo chudnutia je 0,5 - 1kg za tyzden.

lenulik6

Ahoj no neviem kolko vazis a merias. Ak potrebujes schudnut iba par kil tak to nepojde tak rychlo.

Ranajky Ok. Mozes zamenit mlieko za jogurt (3% tuku kludne)(150g) vločky (35-45 gramov) + do toho nejake ovocie (teraz je sezona) alebo lanove semienka (5 gramov)(aj zdrave tuky su dolezite, hlavne rastlinne)

Desiata- iba jedno ovocie je malo. Ja by som si zabalila nejaky celozrnny chlebik (60-70g) s rastlinnym maslom + šunka (50g)alebo syr alebo oboje + zeleninka (paradajka, paprika, uhorka,...)

Obed - neviem ci mate na vyber, co tak zvyknu u vas varit. Najlepie biele masko, rybka + priloha + šalat (Zelenina je dolezita, nema vela kcal ale zaplni zaludok a clovek nie je hladny)

Olovrant: kedze ovocie by sa malo jest skor doobeda tak tiez by som si na desiatu pripravila chlebik - ked aj taky mensi aby sa stihol za pat minut zjest. To je skoda ze tam mas tak malo casu na papapie. Ale urcite ani to ovocie ti neuskodi. Ked sa inak neda.

Ja chodim na jednu stranku a tam si baby robia musli kolaciky (zaklad je tvaroh + vlocky + dochutit podla fantazie (oriesky, kokos, hrozienka,...) a da sa to zapiect do rury, potom sa to nakraja na kusky a moze sa to zabalit ako rychla desiata alebo olovrant)

Vecera: Tiez neviem co mavate na veceru ale plati to iste co na obed. Aj zeleninka.

simonaXYZ

Ja som tiež na sladké Annika, ešte sa doma čudovali že som im to tam nepojedla, ale keď to vidíš, to kvantum, tak ťa prejde chuť :) čo je aj dobré, lebo sa toho ani nedotkneš a aj keď, tak iba ochutnáš :D

Annika1987

simonaXYZ, tvoja praca by bola pre mna nocna mora :D, tolko sladkeho okolo mna, vsak by som nic nespravila iba by som z toho ujedala :D

User_37597

mnaaam :P sered nie?
no tak to je najhorsia praca kvoli tomu ze ja osobne by som vsetko pozrala a po mesiaci brigady tam by som odtial odisla o 50kg tahsia :D
no vsak treba si nieco schovat tak ze ta neuvidia a potom papat..ale mam na mysli tvoje jedlo nie keksicky :D

simonaXYZ

Sem tam si akurát tak môžem šupnúť niečo sladké kedže robím v pečívárniach :D doboštičky, keksíky, piškóty :D ale odolávam keď to vidím v takom množstve tak nemám na to ani chuť :)

User_37597

no inak myslela som si ze robis nieco take ako pasova vyroba ked si hovorila o tych prestavkach..no je to blbe ze to mas takto zle rozdelene kvoli praci.
tak v tom pripade ti asi nic neostava iba to ovocie.inak to nevidim.ale urcite si nekupuj tie polistirenove chlebicky to je taka blbost ze sa s toho nepribera..to urcite nie...mozno by si mohla skusit solene tycinky alebo proste nieco slane co by si si sem tam supla do ust ze to nikto nebude vidiet :D