Menštruácia meška.Možem byť vtom?

Príspevok v téme: Menštruácia meška.Možem byť vtom?
ZuzanaZuza85

Ahojte.Mám taký problém. Pred dvomi týždňami som mala s mojím chalanom pohlavný styk.Neurobil sa do mňa som si tým istá,lenže menštruácia mi každý mesiac prišla prvého či druhého,nikdy mi to nemeškalo.Teraz je už desiateho a ja som ju ešte stále nedostala.Dnes ráno som si robila tehotenský test a ten ukázal negatívne nechápem teda prečo mi to mešká. Neviem čo robiť poradte mi mohla by som byť vtom ak sa do mna neurobil?a treba zájsť na gynu kde mi poradí čo a ako?..dakujem za vaše rady.. každú radu vítam!

jankaaaaaaaaa

inekcia vobec nenarusi vysledok testu tehotenskeho. kludne si ho sprav a budes vediet ci si alebo niesi tehotna

mojablbosť

ja som v podobnej sračke s prepáčením..meškajú mi 13 deň, neberem antiku ani. bola som u gynekologičky ktorá urobila sono a nenašla nič že som tehotná.dala mi injekciu vyvolávaciu a už je to 5 dní od tohoa stále som to nedostala....teraz aj keby si urobím test je mi prd platný lebo injekcia neutralizuje výsledky...nejaký iný nápad?

rew

ZuzanaZuza85> tyzden meskajuci menzes je podla mna v pohode aj ked ti to nezvykne meskat, urob si pre istotu este jeden test a pekne sa upokoj, mozno to teraz just nedostanes lebo stresujes ;)
somslavka> je mi luto ze si nikdy nezazila tak dobry sex ze sa nevies vzit do koze niekoho kto to urobi aj ked nema prave po ruke kondom..

Weva

no ked jej meska 9-10 dni a mala negativny test tak tehotna nie je... Pripadne ako baby radili, sprav este jeden, ale pri 10 dnoch by Ti to test ukazal...

somslavka

kto je už len taký hlúpy? že to robí bez ochrany? bože... vy sa už nikdy nepoučíte?? jasné, že môžeš... hlavne, ak si mala vtedy plodné dni

jeluska

Zuzana..samozrejme ze mozes...nikdy si nepocula o tom, ze spermie sa mozu v malych mnozstvach vylucovat aj pred vyvrcholenim? - tzv. "kvapocky lasky"..je to uplne bezna vec...vela ludi kvoli nevedomosti takto otehotnelo..

Simonella

neboj sa Zuzi, nie si :) ked si este na pochybach, sprav si este jeden a aj ked ten bude negativny tak to mas jasne..
a ked ti to bude meskat aj dalej, chod k gynekologovi , ze stale to mas na cas a teraz to takto meska..

anonym_2137

Ten test by ti mal potvrdiť či si v tom, alebo nie. Prípadne si ho zopakuj. Pri nechránenom sexe, môže sa stať, že otehotnieš, ale meškanie má aj inú príčinu. Stres, prechladnutie. Skús horúci kúpeľ, pohár červeného vína vypiť.