Potrebujem súrne urýchliť hojenie chrasty. Poradte mi čo vám pomáha počula som o riepikovom čaji alebo framikojínovú masť no neviem. A neviete čo pomáha na vyrážky s ktorých ide taká voda. Pomoc potrebujem do zajtra upraviť tvár ja viem, že už do zajtra nespravím žiadne zázraky, ale predsa.
Ako urychlyť hojenie chrasty
Spominany skorocel je dobry,ak chces krem tak skus Imunoglukan :)
samotny ti nedorastie len tak
Chcem sa opytať z čoho rychlo rastu vlasy , lebo kamaratka mi odcvakla pramienok vlasov(nie veľm ale je to nerovnomerne a vyzerá to hrozne...). Bola by som rada ak by mi dorastol čím skôr ďakujem :)
Ak sa chcete zbaviť virážky alebo chrasty tak si pred spaním na chrastu dajte zubnú pastu a ráno pri umývaní zmite,a po zmití nakrémujte aby pokožka nebola suchá.
Na urýchlenie hojenia rán často používame krémik zo zalve.cz ten je určený na odreniny, tržné ranky a aj jemné popáleniny či štípance
Skús aloe vera-gelly je to čisto bio hlavne to nanášaj na dobre vyčistení plet a malo by to pomôct)
A ako sa dava ten cukor??
rozmliazdit skorocelove listy a prikladat na ranu
Ja som si pred nedávnom vytlačila vyrážku a stale nie a nie zahojiť už som skúšala všetko a potrebujem to čo najskor zahojiť.:/
kalciova mast