Máte niekto konkrétne skúsenosti s poisťovňou Union? Či už ako klient alebo zamestnanec.
Bola som na pohovore u nich a neviem sa rozhodnúť. Vždy som si hovorila, že TOTO by som nikdy nerobila, lebo nemám na to "ukecávať" ľudí a vnucovať sa a presviedčať atď, ale tá pani bola dosť presvedčivá a zdá sa, že to všetko sa dá naučiť :D, tak teraz neviem..... A je to teraz dosť blbé u nás v práci a potrebovala by som odtiaľ vypadnúť a už dlhšie hľadám, ale nič vhodné som zatiaľ nenašla.
Môžte sa niekto podeliť o skúsenosti...dobré aj zlé...s podobným druhom práce?
Skúsenosti - poisťovňa
bonavita, tiež si to myslím, ale snažím sa zistiť ako na tom tato poistovna je nerada by som niekoho presviedčala a potom zistím že to nie je také dobré, ale zatial čo som pozerala, alebo som sa pytala tak viac dobrych ohlasov...
ibika - keby som nič nemala, asi by som to skúsila....veď o nič nerpídeš a môžeš odísť, keď sa ti to tam nebude pozdávať...
Laurinna22 a čo tam prosim ta robiš? si na živnoť, alebo na plný uvazok? neviem presne ako to tam chodi, tak poraď ak možeš...
do union poistovne,
bonavita, myslím že sme na tom rovnako, ale momentalne nič iné nemam :)
LAurina - poisťovák pe obyčyajných ľudí....zháňať si kontakty, prípadne starať sa o "starších" klientov, ktorí majú "zastaralé" poistky a ponúkať im nové možnosti........
ibika - prečo sa nevieš ty rozhodnúť? Ja asi preto, že mám isté predsudky voči tomuto zamestnaniu,... bojím sa, že na to nemám schopnosti ....ale na druhej strane potrebujem zmeniť prácu a nedarí sa mi nič iné nájsť......Ak sa mi ozve niekto na inzerát, tak len na miesto manažera, poisťováka alebo finančného poradcu....ja už som z toho zúfala...
ahoj bonavita tiež som bola na pohovore a neviem sa rozhodnut...aj ked si myslim že je to dobra poistovna ...
A ako vidíš z tvojho pohľadu pozíciu poisťováka? Ak do toho trošku vidíš :D