včera ráno 53,1 kilogramov
dnes ráno 52,8 kilogram
je to krásne som šťastná
moje kilá navyše zmiznu!
nechapem, fakt nechapem ako sa moze niekto takto dobrovolne tyrat.
ty si fakt myslis ze to 0,3 kg je nejaky rozdiel, ked ta to robi stastnou? ved ti staci aby si sa napila a mas tu vahu naspat. hlavne ze ti je zle, nevladzes, ale si stastna. budes este stastnejsia ked ti vypadaju vlasy a pokazia sa ti zuby.
aha tak...no tak podla toho co pises tu,ti to moc nepomaha..lenze podla mna ti nepomoze ani 10 lieceni a psycholog sa moze aj roztrhat pokial ty sama nebudes chciet..musis si vybrat ci chces radsej tych posr... 45 kg aj za cenu zdravia a aj tak vecnej nespokojnosti alebo sa dokazes prijat aj s 53 kg, ktore mas a zmieris sa s tym,ze mozno budes mat aj 60 kg ale budes zdrava a vyrovnana
a teraz uz si? co ti bráni v tom aby si sla znovu na liečenie?
nic som nepodpisovala vtedy som bola este neplnoletá nemohla som
bez aj tretíkrát. kazde liecenie ti nieco da. alebo si podpisovala papier ze ak zdrhnes do dvoch tyzdnov, tak ta uz nemusia nikdy viac prijat?
no ja som tu už písala ze navstevujem psych a bola som aj na liečení 2X
no ja som tu už písala ze navstevujem psych a bola som aj na liečení 2X
Sweater, PPP su dakedy mimoriadne tvrdohlave. To im tak lahko nevysvetlis. Bohuzial. Vies co dokaze s nimi urobit 10 deko? Hotova katastrofa. Horsie jak zemetrasenie.
Alexandra necuduj sa, ze si uvanena a bez energie. Tvoje telo nema ziadne ziviny v sebe. Nic. Vsetko mu beries, ci uz tým, ze nepapas alebo sa vyblinkas. Telo sa snazi zachranit co moze, ale ty mu v tom stále bránis. Telo vsetku energiu potrebuje aby mohli fungovat dôlezite organy. Ale ved to vy vsetky veľmi dobre viete.
alexandra,nemas vela kil ak si nespokojna s postavou cvic,zdravo sa stravuj v tom ti nic nebrani...ale tym,ze nebudes jest alebo vsetko co zjes vyzvracas absolutne nic nevyriesis...asi si dobre uvedomujes,ze mas dobry nabeh na ppp ak ju uz nemas tak ak vies,ze si s tym sama neporadis tak vyhladaj odbornika vo svojom vlastnom zaujme
ach moja baba co ma 45 kilov uz nie je baba ale dieta ako sa povie ani rici ani cici ja som mala cely zivot 48 kilov potom som pribrala 10 kg to znamena 58 a teraz mam 65 a zijem citim sa fajn a som zdrava jedine co mi vadi je brusko ale ked sa to tak zobere mam uz na to vek a mam uz aj dieta ale urcite by som netestala svoje telo dietami neprinasa to nic len sa ti to vsetko odzrkadli na zdravi v buducnosti a to ti garantujem ze potom si povies aka som bola sprosta