prvý sex

Príspevok v téme: prvý sex
Evka45

ahojte. :) potrebovala by som poradiť. mám 15 rokov a mám 16 ročného chalana. chceli by sme mať už sex. no ja mám totiž problém. ja som ešte panna a on už panic nie je. tak mám na vás viac otázok. nebude ma to bolieť po prvý krát? a ešte niečo. ja som ešte sex nemala takže so neskúsená. bojím sa proste že ho neuspokojím alebo tak. poznám ho už dlho ale chodíme spolu iba mesiac napriek tomu by som s ním už chcela mať sex. ale mám tieto obavy. proste že nebudem vedieť čo mám robiť a tak. budem vdačná ak mi niekto pomôže. vopred dakujem.

Evka45

ja to chcem tiež. jasné že by som povedala nie kebyže to nechcem. ja len mám tieto obavy čo som sem napísala. on je už v tomto skúsenejší dosť a ja vôbec. a bol by to trapas kebyže sa niečo stane. a presne to nechcem. lebo velmi ma priťahuje

lost

cize ty suhlasis so sexom, len preto, lebo ON TO CHCE?
ked ti povie, ze si chce pozvat dalsiu babu do trojky, tiez povies ze "OK" ?
i51.tinypic.com

Evka4

nechápem prečo by to mal byť pokus o žart. akože niektorí sa už trochu spamätajte. chcem normálne poradiť a nie tu blbosti písať tak radšej podaktorí nereagujte.
no on sa mi veľmi páči a on už ten sex chce dosť. a ja tiež ja sa iba bojím že by som ho neuspokojila alebo také niečo.

lost

"ale chodíme spolu iba mesiac " "a on už panic nie je. "

ten chlapec by sa mi zisiel, takto vela toho stiha, usilovny :))

Balquiss

je to naozaj dost skoro, ten mesiac, ale uprimne ja ti ta o tomto tiez nemam pravo poucovat:)ak vie ze si panna, tak veelmi rychlo pochopi, ze nejde len o uspokojenie, ak je dobry chlapec, tak budes v prvom a poslednom rade respektovat tvoje pocity a prisposobi sa im, uspojojit ho mozes aj rukou alebo oralne(pusou) a to aby nemusi byt sex.. ano bude ta to boliet, ale nie velmi, je to uplne znesitelne, ale tak nie zase njaprijemnejsi pocit, ale ak bude nezny tak budes citit ako je ti je prijemne ked je v tebe.. nezabudnite na ochranu!!!