prvý sex

Príspevok v téme: prvý sex
Evka45

ahojte. :) potrebovala by som poradiť. mám 15 rokov a mám 16 ročného chalana. chceli by sme mať už sex. no ja mám totiž problém. ja som ešte panna a on už panic nie je. tak mám na vás viac otázok. nebude ma to bolieť po prvý krát? a ešte niečo. ja som ešte sex nemala takže so neskúsená. bojím sa proste že ho neuspokojím alebo tak. poznám ho už dlho ale chodíme spolu iba mesiac napriek tomu by som s ním už chcela mať sex. ale mám tieto obavy. proste že nebudem vedieť čo mám robiť a tak. budem vdačná ak mi niekto pomôže. vopred dakujem.

trineo

Evka, čo je dôležité vo vašom vzájomnom vzťahu - to, akí ste a čo k sebe cítite, alebo či sa dokážete sexuálne uspokojiť? Si ešte dieťa, ešte nevieš, čo je to ozajstná láska. Raz, keď budeš staršia a spoznáš jej cenu budeš veľmi ľutovať, že si svoje panenstvo stratila s niekým, kto Ťa len priťahoval a chcela si to s ním skúsiť; a že ho už nemôžeš darovať tomu, koho skutočne ľúbiš. Asi si neuvedomuješ svoju hodnotu dievčaťa - budúcej ženy, ktorá sa "nedá" len tak ľahko a hocikomu. Koľko ešte bude takých chlapcov, ktorí sa Ti budú páčiť! To neznamená, že sa s nimi všetkými zaradom musíš aj vyspať! Sex nie je hra a zábava, ako to všetci prezentujú, je to zodpovednosť, pretože je tu možnosť počatia nového života. A základným predpokladom pekného milovania (Ty hovoríš o sexe)je hlboká láska v srdci k tomu druhému - a tú Ty ešte necítiš. Alebo si s priateľom vieš predstaviť celý život až do smrti? Aby si nakoniec nebola sklamaná a zranená tým, že si podľahla svojej túžbe mať sex. Neskoro prichádzame na to, čo sme mali a čo sme stratili.

Kakaoks

Preboha a vies, ze aj rukami sa da vela urobit ? Chcem tym povedat, naco hned sex ? Hrajte sa a uvidis, ako s nim budes potom citit a aj on s tebou. Je vela muza uspokojit aj bez pohlavneho styku..

Evka45

dakujem za všetky rady ;)chápem čo mi tým chcete povedat. neviem možno som tvrdohlavá ale ja by som to s ním aj tak chcela. uvedomujem si aj to že možno on nie je pravá láska ale nevidím na tom nič zlé kebyže sa s ním vyspim. moj bývaly tiež so mnou chcel spať ale s ním som nechcela ja. a s ním som chodila okolo 7 mesiacov. ale tento ma velmi fyzicky priťahuje a chcem s ním mať aj sex. ja som mala iba tie obavy čo som tu písala. :(

guest

ak ti mozem poradit,nechod do toho .

ja som mala podobny pripad, a som rada,ze som to nespravila,lutovala by som to .. presne to iste som prezivala co ty ,a tiez to bol chalan ktoreho chcelo velmi vela dievcat.

dr_house

Čo dodať, takých love story tu už bolo. Poznáme sa dlho, chodíme mesiac, ale ja ho naozaj ľúbim. Ešte si taká sprostá, doslova sprostá, že povieš: "Každá sa s ním chce vyspať", a ty si moja milá myslíš, že keď mu dáš prvý krát (pre teba), pre neho to bude len sex s pipkou čo som zbalil. Rozíde sa s tebou, nájde si krajšiu, vyšiu, prsatejšiu a staršiu ako si ty a tá mu bude dávať pravidelne, zatiaľ čo ty budeš revať pri mame lebo ešte nemáš roky. Ani on vlastne, ale maj aspoň ty rozum a nezachovaj sa ako lacná štetka, pretože ľudia takými ženami pohŕdajú.

ppp

bojím sa pretože sex som mala 4x no ani raz ma chlapec neurobil.
môže to byť aj preto že som velmi velmi mladá ?

Xelibri

Evka, takze v skratke - chces darovat nieco, co mozes darovat len raz, nejakemu blbcovi, ktory si chce UZIT. CHCES si ho UDRZAT, lebo si myslis, ze to POSERIES, ak mu nedas. Holka, poznas vobec svoju cenu ? Stoji ti to za to, nechat sa prepichnut niekym, kto sa podla vsetkeho teba nabazi a pobehne k dalsej ? Podla coho sudis, ze je taky dokonaly ? Je k tebe mily, uprimny, ma ta rad taku, aka si, rad sa s tebou rozprava, kazdy den je s tebou z vlastnej vole v kontakte, svoju naklonnost ti dava najavo dotykmi, bozkami... ? To je totiz laska, dievca, alebo aspon prvky, ktorymi dotycny dava najavo, ze ta ma rad uprimne a pocita s tebou na dlhsie, nez na nejaky ulet. Ten tvoj dotycny navyse este nevie, ze si panna, myslis si, ze bude s tebou jednat jemne a nezne ? Vies ako to pri prvom sexe chodi ? Aby si nebola prekvapena, ked ta po prvom styku necha len tak. Potom pride iny, a ty budes lutovat, co si urobila. Skus mu to povedat, som zvedava na jeho reakciu :)
Ja mam 18 a este som sa ani nebozkavala. No a co ? Ked vidim, ze v mojom okoli nie je nikto suci, aby som sa s nim zblizila, naco to silit ?? Tak to zvaz a drz sa ;)

lost

inac, teraz vyjadrenie k tym babam co ho chcu len na sex :D
heh, to je aka doba :D
kokso, ze :
"joooj, baby, mna pretiahol tne fesak, juuchuuu" :D
to je dost akoze zvlastna doba :D
alebo to tu take bolo vzdy? :))

Evka45 - no a k tvojmu problemu, tazko povedat :) uprimne - mne sa to cele nepaci, vezmi si ako sa na toto budes pozerat za 5-10 rokov.
priklad:
rozidete sa, a najdes o nejaky cas praveho realne praveho a bude ta to tlacit ze preco si sa chovala tak ako si sa chovala.
priklad2:
mozno sa nerozidete, alebo ta tonebude tlacit na svedomi..

tazko povedat :) to uz musis ty poznat ako to citis...

ale nejde len o "sex" ale v prvom rade o "citovy vyvin" (alebo jeho zdravie)... tj > tazko vysvetlit :))

Evka45

tak áno len ako to povedať aby to nevyznelo sprosto. :)on je taký typ chalana že ho vela báb chce a je dosť oblúbený a vela báb sa okolo neho aj motá a chcú sa s ním vyspať. tak aj ja by som rada len ja si myslím že on nevie že som panna a on by bol radšej pravdepodobne kebyže panna už nie som. on si chce hlavne užiť a nemám pocit ako kebyže ma chce zaúčať. ja od tohto vzťahu sice vela nečakám ale vyspať by som sa s ním naozaj chcela lebo tak takýchto dokonalých je málo. a chcem si ho udržať. ak sa s ním nevyspím tak si to poseriem.

lost

si panna, on nie, nech sa o teba postara on, ty sa len "sit back and watch" :)
mal by byt on tne kto bude viest, ked pozyva..