Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

smajliQa

hahaaha :D ze na kazdy rozok :D
ja odpadnem :D
na mna vpredvcerom vyletel taky dedo spoza brany ze som si utrhla ceresnu na jeho strome a ze ju chce naspat :D no co vam poviem :D

lost

no ja by som jej dal vsetky ktore mam k dispozicii, a smial by som sa jej ak by ich nevedela rozbalit :)))

hold, clovek co svoj zly den vybije na nevinnom to je spatnyyyy

Linguistics

+ neviem. Zobudila som sa.
- bolo strasne horuco, neznasam to.
- nakricala na mna jedna mila pani v obchode, lebo som jej dala 'malo tasiek'. Mara jedna, mala tasku na kazdy rozok pomaly :/

Adenka31

+ vydarený prejav (hoci teda na druhý pokus, ale čert to vem :D )
+ už mám nakreslené obrysy, čo maľujem na stenu a tiež je veľké plus, že mi to schválilo osadenstvo :D
+mám voľno

A mínusy nestoja za reč :o)

lost

- musel som ist nieco opravit z TT do SC
- musel som sa z SC vratit do TT vytlacit dva papiere (nejake skusky pre mamu, lebo brat je lenivec a nechce t ovytlacit, vyhovarajuci sa na to ze to nefunguje).
- musel som tieto dva papiere doniest do PK
- potom mi povedali aby som isiel pre nejake lieky do BA, (rodicia su zrejme velmi vyspeli, ked jeden druhemu trucuje)
-mal som malo benzinu, ale nemal som nalaadu na 90kmh jazdu podialnici, tak som riskoval ze niekde uviznem
-pri tankovani som zistil, ze mam velmi malo penazi pri sebe
- GPS je mi naozaj nanic, pri infrastrukture karlovky
- musel som tieto lieky zobrat spat do PK
- musel som sa vratit do TT
- chcu odomna aby som odviezol nejaku babu z nejakej dediny ani do neviem kam niekedy v noci koncom mesiaca
- neohladuplni vodici, zapricinujuci dopravne zapchy
- ani napriek snahe sa mi nedari unavit psika, hladny cakat na zohriatie jedla, uz ani necitim svoj mozog.
- bojim sa zapnut ICQ

+ mal som na obed karfiol a dalsi chod sa mi prave teraz zohrieva v trube (nemam mikrovlnku)
+ este stale som nazive

soffa

vyriesi,jasne..toho sa nebojim;-)prave rozmyslam ci si otvorit flasku cerveneho vinka,alebo obvolam kamosky a skocime niekde na flam,.

soffa

nevie sa ma zastat,on tvrdi ze to nie je pravda,ale ciny hovoria za vsetko...a dalej to nebudem rozmazavat,..ale ja nezabudam,nie je dobre take zmyslanie,ale kazdy sme niejaki.mu to nabuduce naschval vratim ,aby si uvedomil

soffa

tak to mi je luto;-(,ale ja by som svojho nevymenila za nic na svete,on je dobrak,ale strasne zataty,skorpion.len ma ta zlost musi prejst.