dnes, vlastne uz vcera bol krasny den a ja som sa vracala z navstevy od dcery autom, strasne rada soferujem, pocuvala som krasnu hudbu na plne pecky a bola som stastna
tu sa vseobecne vie, ze ludia v Indonezii su velmi kruti, predcasom tu davali v TV kratke video o tom, akym krutym sposobom tam zabijaju kravy, ktore sa zive odtialto tam v kamionoch yvazaju a ktore predtym najprv surovo biju, ked som sa zatym nahodou v noci zobudila a prislo mi to na rozum, uz som viac nemohla zaspat, vtedy som radsej vstala, hoci bola hlboka noc a otvorila som forum zdravie, jeden moj tunajsi kamarat dobre vie, ako ma to zasiahlo, dobre vie, ze neznasam nasilie pachane na nevinnych zvieratach a napriek tomu som si vcera po navrate domov od neho nasla v emailovej poste podobne krutosti o tom, ako sa hrozne zabijaju aj ine zvieratka, tak to ma strasne nahnevalo, musela som mu za to hrubo vynadat, mozno Jajka namietne preco som to teda v TV pozerala, tak jej dopredu odpoviem, ze som to nemohla pozerat, ale nedalo sa zabranit mozno trojsekundovemu pohladu do smutnych ociek jednej bitej kravicky a to stacilo na to, ze som nemohla koli tomu spavat, bolo to velmi zle, ludia su velmi pobureni, vlada sa tym musi zaoberat, je to smutne, ze clovek (prave iba clovek) sa takto kruto vie spravat
Jooe Ker, veru zdover sa, ak mas pocit, ze niekto tusi, kto sa pod Tvojim nickom skryva, tak ho zmen a povedz co Ta trapi, minimalne sa Ti trochu ulavi, ked sa o tom s nami porozpravas a mozno niektoru z nasich rad budes moct uspesne aplikovat a bude po probleme