Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma dnes potesilo/nastvalo

ta3

dnes, vlastne uz vcera bol krasny den a ja som sa vracala z navstevy od dcery autom, strasne rada soferujem, pocuvala som krasnu hudbu na plne pecky a bola som stastna

tu sa vseobecne vie, ze ludia v Indonezii su velmi kruti, predcasom tu davali v TV kratke video o tom, akym krutym sposobom tam zabijaju kravy, ktore sa zive odtialto tam v kamionoch yvazaju a ktore predtym najprv surovo biju, ked som sa zatym nahodou v noci zobudila a prislo mi to na rozum, uz som viac nemohla zaspat, vtedy som radsej vstala, hoci bola hlboka noc a otvorila som forum zdravie, jeden moj tunajsi kamarat dobre vie, ako ma to zasiahlo, dobre vie, ze neznasam nasilie pachane na nevinnych zvieratach a napriek tomu som si vcera po navrate domov od neho nasla v emailovej poste podobne krutosti o tom, ako sa hrozne zabijaju aj ine zvieratka, tak to ma strasne nahnevalo, musela som mu za to hrubo vynadat, mozno Jajka namietne preco som to teda v TV pozerala, tak jej dopredu odpoviem, ze som to nemohla pozerat, ale nedalo sa zabranit mozno trojsekundovemu pohladu do smutnych ociek jednej bitej kravicky a to stacilo na to, ze som nemohla koli tomu spavat, bolo to velmi zle, ludia su velmi pobureni, vlada sa tym musi zaoberat, je to smutne, ze clovek (prave iba clovek) sa takto kruto vie spravat

Jooe Ker, veru zdover sa, ak mas pocit, ze niekto tusi, kto sa pod Tvojim nickom skryva, tak ho zmen a povedz co Ta trapi, minimalne sa Ti trochu ulavi, ked sa o tom s nami porozpravas a mozno niektoru z nasich rad budes moct uspesne aplikovat a bude po probleme

tinusska

+ prezila som brazilsku depilaciu (prvykrat som bola) :)

- zas dnes zerem ako svina nenazrata
- nic zmysluplne som dnes nespravila

Linguistics

* Mne sa pred par rokmi stalo.

Ale tento chlap bol inak.. Velmi pekny, upraveny, mily, furt len kecal a kecal. Takze som ho vobec nepodozrievala. Myslim, ze to nerobil 1krat. Strasne.

jajka001

ked som isty cas predavala tak som sa tiez nechala takto oklamat, dosla banda rumunskych ciganok a tak spekulovali, bola som tam sama no...a tri tisicky sk v čudu. doteraz ma to stve ze som sa nechala tak oklamat:) ale boli to profíčky.

Linguistics

Ja som pred par rokmi stalo, ze mi teta v pokladni vydala asi o 200sk viac ako mala, ale som jej vratila. No a karma je super vec, ja som tiez vydavala panovi, asi o 50eur viac ako som mala, a on si to nenechal, doniesol mi to spat! :)
A ten spekulant.. ah jo, nastastie som velmi podozrievavy clovek, aj ked cely cas mi strkal nejake peniaze a kecal, nedala som sa. Bola by som lahsia o 200eur.

lost

wow

500eur

inac ano, je to psychologia, a cashier co nie je "dusevne velmi pritomny" na to doplati

mne sa to raz podarilo, podotykam OMYLOM, v KFC :) sice len 4,50eur, ale predsa.. neviem co to bolo za haluz, ale mal som obed prakticky zadarmo.

Linguistics

- dnes ma chcel jeden spekulant v obchode obalamutit o strasne vela penazi (furt len daco menil, prikladal a pod), az som z toho bola strasne zmagorena.
+ nenechala som sa, zvrieskla na neho, a peniaze ustrazila, takze aj ked som mlada, neobalamutil ma.
Videla som raz v telke ako take hovado pripravilo o kolko to bolo, 500eur, pani v okienku na poste. Este teraz som nastvana.