Syoss zosvetlovac

patreska

najhrosi zovetlovac aky som kedy mala, som prirodzena spinava blondinka, vlasky mam farbene na blond uz 4 roky, no teraz som si chcela zosvetlit len odrast a vyzeram ako oranzove kura:( neodporucam!!!

miauu

dobry den, chcem sa spytat ci ten zosvetlovac velmi skodi?
nechcem aby mi padali alebo sa lamali alebo nieco a taktiez ci nebudem mat flakate vlasy?
chcem ist z tmavohnedej farbenej na svetlucku

romikkk

ahojte, vcera som si zosvetlila vlasy palette zosvetlovacom 320, ale chcela by som ich este zosvetlit garnier naturals 111.. myslite ze to mozem urobit uz zajtra? staci pockat 2 dni?

Denisams

Ahojte baby ja som si dala tmavohnedy sampon a nechce sa mi vobec zmyt normalne mam spinavy blond a rada by som sa k nemu dopracovala myslite ze by mi ten syoss zoslvetlovec ten tmavohnedy sampon zosvetlil na taku farbu aby som si na to mohla nafarbit podobnu svojej?

jankaaaaaaaa

zosvetlovac je len peroxidovy. ten najsilnejsi je myslim na zosvetlenie o 12odtienov. a najslabsi o 3 .. tak sa mi zda. je to na krabicke napisane

salala

Ja som si ho davala na svetlo hnede vlasy a vyzerala som ako zlatovlaska, uplne som svietila. Vyzerala som hrozne, no je to len zosvetlovac a svoj ucel splnil velmi dobre. Na druhy den som si nato dala garnier blond odtien 111 a vlasy som mala pekne zosvetlene, niesu ani znicene:) odporucam

karida

Ahoj, prave ho mam na hlave, mam tmavohnede vlasy, farbene asi pred polrokom na ciernu, odrastene asi 6 cm... tak uvidim... ale chcem len trocha zosvetlit... na odrastkoch mi to chytilo tak svetlohnedo, trocha tak medovo, na farbenych zatial nevidim zmenu... mam ale stredny zosvetlovac.. Mohla by si to urobit tak ze si kupit ten silnejsi, a k tomu nejaku farbu svetlo hnedu, ale naozaj svetlo, lebo dnesne farby farbia vsetky do tmavsia na hnede vlasy... a tak to budes mat fajn.