Syoss zosvetlovac

drobec 2104

Ahojte..chcela by som sa spytat na syoss zosvetlovac..ci to obsahuje peroxid..??a ci to bici vlasy..skusala som B4 color remover vlasy to nenicilo ale vytiahlo mi z ciernej na takto..

drobec 2104

Ahojte..chcela by som sa spytat na syoss zosvetlovac..ci to obsahuje peroxid..??a ci to bici vlasy..skusala som B4 color remover vlasy to nenicilo ale vytiahlo mi z ciernej na takto..

mia_jola

Neodporucam moja skusenost opuchla mi hlava musela som ist na pohotovost uz sa na syoss ani nepozrem a bol to zosvetlovac 12-0

jakpomoranc

Baby mne syoss zosvetlovac ten stredny 11-0 na svetlohnede vlasy chytil do oranzova pripadam si jak pomaranc hodeny do pomarancoveho dzusu :-D inak to neviem porovnat...teraz budem chodit jak truba mesiac takato....aj ked zatial mi iba mama povedalq ze som v tom skareda :-D
Skor odporucam max 6% peroxid a melirovy prasok a neprekracovat cas posobenia.ja som chcela syoss skusit ked sa tvaria tak mega profesionalne.na mna to nezabera.mne iba palette farby chytaju naj a fakt musim povedat ze doteraz mi od nich ziadna farba neznicila vlasy

nikii

ahojte baby :) Chcela by som sa spýtať, ak by som použila Syoss zosvetlovač na čiernu farbu či by mi to zosvetlilo,lebo by som chcela mať už svetlejšie vlasy. Ďakujem :)

Kiaraaa

Ja som si dala pred 4 dňami zosvetľovač soyss ten najslabši išla som zo svetlo hnedej na blond chytilo mi to do oranžova ... :// mám to hrozne ...chcela by som poradiť ako dosiahnúť z takej slabej oranžovej slabo blond vlasy....Poradte prosím :)

Cathuska

ahojte dievcata, napisem Vam svoju skusenost s cestou z tmavohnedou jemne premelirovanou na blond. Rozhodla som sa to skusit so Syoss 12, hlavu som mala oranzovu. Na to som si dala farbu Garnier harmancek a nechytilo mi to vobec. Druhy den som si kupila Syoss 13 a dala na vlasy a tie skoncili trosku svetlejsia oranzova, za tym som si dala Loreal Casting 1021 a ostalo to rovnake. Takze som bola cela nestatna, ze mi ostali oranzove vlasy a som sa bala ze sa mi uplne znicia, nakolko som na nich mala tolko zosvetlovacov aj farieb. Dievcata, potom som zavolala mojej kadernicke, a s orancovou hlavou som isla za nou. Mala som stastie, ze ma zobrala. Ked zbadala moje oranzove vlasy hned mi povedala, ze nie je dobre doma experimentovat pri zosvetlovani a podobne. Nastastie mi dala na to Matrix nejake dve blond, take prirodne a 6 percent peroxid, uz len taky slabsi, lebo by mi to spalilo vlasy... No a naniesla mi to stipala ma hlava ako slak, strasne som sa bala, ze mi vypadaju vlasy alebo co :( ale ona povedala, ze musim vydrzat, ze nespali mi, ze to je slabsi peroxid, ale ze musime daco urobit s tym, ak nechcem byt oranz. Nechala mi na tom tu farbu 40 min. Potom zmyla dala balzam a vyfukala. Vlasy mam peknej blond. Dole trosku viac ako med, ale inac pekna ani zlta ani biela.. Su suche, ale mam olejcek loreal, a davam si masky. Takze som stastna, ze to takto dopadlo. Kedze mam huste vlasy po lopatky, minula som na vlasy ja sama v DMku 8 krabiciek, tych zosvelovacov a farieb, co ma vyslo cca 30 eur, a u kadernicky ma procedura stala 24 eur, takze som zbytocne 30e zaplatila navyse svojou chybou, ale aktualne peniaze neriesim, prvorade pre mna je, ze mam vlasy na hlave, ze su \"len\" suche, a ze mam blond a nie oranz, Takze dievcata, chcem tymto podotknut, ze doma farbit ano, ale len ako napr mam blond a chcem dofarbit korienky, pripadne, chcem iny ton, ale nie radikalne zmeny, drzim palce.:)

brownhair

Ahojte baby! pomôžte mi prosím! :( mala som svetlo hnedé vlasy, myslím prirodzené, chcela som o 1 stupeň tmavšiu, ale išlo mi to skoro do čierna a teraz to mám hrozné, nepasuje mi to ani k pokožke, ani sa mi to vôbec nepáči. Dalo by sa stim niečo spraviť? aby som získala spať svoju pôvodnu farbu? poradte mi niakí zosvetlovač leboooo zomreeeeeeeeem :D :(

bakeron

Ten zosvetlovač je skvelý :) ja som mala cca 14 rokov čierne a 12 zosvetlovač mi stiahla na hnedé ktoré som chcela a vyzerá to super ked som to dotónovala šampónom...