Poradte prosim
Co je dobre na rast novych vlasov, co pomaha? Som mlada a na temene hlavy sa my spravila uz plesinka, co mam robit, pred tyzdnom som si kupila Biohar tak som zvedava, kto ma skusenosti poradte prosim
Vlasy - rast novych vlasov
mam vsetko nic mi neni ,,, no skusim ten revalid mozno pomoze
treba zájsť tej kožnej ja mám teraz šampon panthe hair sú aj tabletky šampon veľmi dobrý ale to mám na normálne vlasy s tým už treba ísť kožnej nejaké tie vyšetrenia....
A mas porobene vysetrenia ze to nemas zapricinene z organizmu?Ak mas vsetko v poriadku tak mne pomohli tabletky revalid ale nie kazdemu je vsetko dobre.Inak ak mas uz plesinky tak urcite ak si nebola este u koznej alebo u svojho lekara tak s tym urcite zajdi
lopuchovu vodicku som pouzivala aj sampony brezovy, zihlavovy, lopuchovy, ziadny mi nepomohol
no podla mna ziadny produkt, ktory dostat na trhu, skor prinasa nejake rizika... dokonca ani vitaminy nepomozu, niekedy dokonca uskodia... su zatym hormony
ale ked uz mas ten biohar tak ho skusaj dlhodobejsie, mozno po par mesiacoch uvidis nejake zmeny... moja mama si napr. pochvaluje vodicku od dixi v sklenenych ampulkach, ja som kedysi naivne pouzivala reghaar, no nic nepomohlo