Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vlasy - rast novych vlasov

talentmania

tak ho skus ja ho uzivam a rastu mi nove vlasy uz to je vidiet sestra ho uziva uz asi pol roka stale a naozaj ma nove vlasy kt.jej vyrastaju pretoze uz nemala tiez skoro nic a teraz jej uz vidno vsade take antenky.Ja si kupujem revalid to najvacsie balenie myslim 130 tbl.no stoji to okolo 29 e .Ten capillan som tiez uzivala ale tym ze ja si umyvam vlasy kazdy den co sa mi tak mastnia tak som ho nemohla pouzivat to som mala vlasy mastne uz asi po 5 hod.co som si ich umyla ale tak na kazdeho nieco ine zabera

slniecko2010

ja som capillan pouzivala a vobec ziadna zmena , takze ja osobne capilan neodporucam, ale na kazdeho to posobi inak, teraz pouzivam biohar, sice este ziadna zmena ale pouzivam ho necele dva tyzdne ,,, ale strasne vysusuje vlasy, vyskusam ten revalid pouzivala som ho uz ale len 15 dni, skusim ho brat na dlhsie a uvidim, sice za tych 15 dni som si nasla par novych vlasov tak uvidim mozno my pomoze bodaj by :-)

casey

Ja suhlasim s Karlickou.. Mne velmi pomohol Revalid taktiez.. Kedysi som mala krasne huste spinavo blond vlasy, no zacala som s dietovanim, vlasy povypadavali, neustale "bleachovanie" na blond mi z nich spravili krepovite 3 vlasy na hlave.. Odkedy beriem Revalid sa mi vlasy obnovuju mam ich krasne s leskom, este nie to co to byvalo, ale zatial to beriem len mesiac :)

RNG

Vlasy refnu a vypadavaju najma kvoli vysokym hladinam horemonu DHT(dihydrotestosteron) Da sa znizit napr zinkom, vytazkom z pupavy, sterolmi z kory stromu pygeum africanum, plodov palmicky plazivej(saw palmetto)atd.
Znizuje to aj doplnok I3C a DIM,vytazky z kapustovin, ktore su inac ucinne na znizenie estrogenickej cinnosti, a hladiny testosteronu, cim su proti rakovinam , ktore su hormonalne podmienene, tj okrem ineho, samozrejme.
Priamo hormonalne sa rast stimuluje minoxidilom.
Ako na to podla vacsiny lekarov vcitane chemickych liekov a operacii najdes na
en.wikipedia.org

kkajka

mne pomohol panthenol sprej a capillan vlasova voda.... nie je to financne narocne... no skus spestrit stravu ak si si vedoma ze je jednotvarna...

slniecko2010

dakujem teda vyskusam ten revalid dufam ze my pomoze,,, ako nemam problem si to skryt ale nechcem mat plesinu, vzadu mam huste vlasy ale v predu straaaaasne riedke,,, a neviete nahodou kolko stoji ten revalid ?

jess23

mne tiez zacali vypadavat vlasy. a to dost. zrejme zo stresu. co som si ale vsimol, pokozku na hlave mam niekedy velmi suchu. takze ma napadlo, na celu hlavu si davam krem nivea:) pred spanim:) pokozka sa mi zjemnila, a uz mi vlasy tak nevypadavaju

slniecko2010

u koznej som uz bola, poslala ma aj do nemocnice na vysetrenie ci nemam stitnu zlazu ale nic,,, nemam nic vsetko mam v poriadku,, mozno zo stresov, geneticke to nemoze byt lebo nikto nema z rodiny, tak vyskusam ten revalid,