Akutna pankreatida ťažkého stupňa - RNG

Príspevok v téme: Akutna pankreatida ťažkého stupňa - RNG
gabi1234

Dobrý den RNG, chcela by som sa spytat p. rng ohladne mojej sestry. Má 57 rokov, zistili jej akutnu pankreatidu ťažkého stupňa, hemoragicko nekroticka pri prijati bilarnej etiologie. Vytvorila sa jej pseudocysta v rozhrani telo a hlava pankreasu. V žlčníku má plno kameňov, jeden z nich jej presiel do pankreatickeho vyvovu, co vyvolalo velke bolesti, zvracanie, bola hospitalizovana tri týždne, toho casu je uz doma. Lekari jej nariadili setriacu dietu, má užívat Kreon.

kikimorisko27

pan RNG, sestra mala v lete zapal pankreasu, ale vysledky boli v norme, prepustili ju do domacej liecbe, v tychto dnoch zacala mat zase problemy so zlcnikom, lebo tam ma drobne kamienky, zacalo jej byt zle, vysledky nema prave najlepsie? crp 98, aj amylaza nie je v poriadku, serove zelezo 5, a td. doktorka znova navrhuje hospitalizaciu, co by mala brat na ten pankreas a zlcnik, inac mala zapal priedusiek asi pred mesiacom, dost dlho to trvalo, doktorka hovori, ze je to aj z toho, inac brala minuly tyzden befungin, dopredu dakujeme za radu

petra7

Ahoj RNG.Uz styri dni beriem Best digestive enzymes od Dr.Best,asi tak styri denne,z toho 2 rano na lacno. Odvtedy som velmi malatna,mam chripkove stavy. Myslis,ze by to mohlo byt dosledkom cistenia? A este by som sa chcela spytat,ci nahodou neexistuje test,ktory presne urci ktory enzym cloveku chyba. Dakujem

RNG

Kvalitne a silne enzymy, zo zlozkami aj na mlieko(dairy enzymes) a hodne proteolytickymi by ti mohli znacne pomoct precistit telo, aby nemuseli vylucovat neziaduce latky cez kozu. Pomohlo by ti aj precistit pecen aspon 3 tyzdne protokolu dr Berksona a samozrejme plno mikrovlaknin, inac sa tukove zlozky odmorovania nemozu dostat von z tela.
Stavim sa pri tvojej sladkej diete s primalo mikrovlakninami mas iste aj premnozenu candidu v crevach a aj ta sposobuje sama o sebe acne.
Vygogli si pod mojim nickom a slovom candida, ako na to ist, uvadzam tam prisnu 2-3 tyzdnovu dietu, velmi uspesnu, ked ju dodrzis.
A budes musiert prejst na hlavne komplexne karbohydraty/sacharidy z jednoduchych cukrov dozivotne.
Cukru podporuju plesne a candidy, mikrovlakniny zase probiotika. Takze svojim vyberom potravin si vyslachtis jedni alebo druhe.

petra7

Ahoj RNG. Chcela by som sa ta spytat,ci by si mi vedel poradit, ktore traviace enzymy by boli pre mna vhodne. Mam intoleranciu na kravske mlieko a vajcia. Som vegetarianka,ale jem vela sladkosti,hlavne cokolady. Hladala som na stranke -odkaz odstránený- ale neviem si vybrat,kedze je ich tam viacero. Dôvod preco ich chcem vyskusat je moje 6 rokov pretrvavajuce akne rosacea,na tvari mam drobne cervene vyrazky.Bola som na roznych vysetreniach a nic mi nezistili,jedine,co som si vsimla,ze ked som velmi malo jedla,moja plet sa zlepsila. Za odpoved ti vopred dakujem.

RNG

Zlcnikove kamene vedia vyvolat zapaly a dokoca poskodenie pankreasu. Kto ma na to sklon sa musi vyhybat vajciam , cokolade a inym silnym zdrojom cholinov.
Niekomu na to pomoze pit caj z byliny chanca piedra, inym riedenie si zlce protokolom dr Berksona.
Existuje aj radikalne precistenie pecene(liver clensing) a zlcnika, ale to treba robit skorej, nez sa zlcnik zaplni velkymi kamenami.
Curcumin pomoze potlacit zapaly v davkach 3 x 1500 mg curcuminoidov s pridavkom 10 mg bioperinu na zvysenu absorbciu.