Akutna pankreatida ťažkého stupňa - RNG

Príspevok v téme: Akutna pankreatida ťažkého stupňa - RNG
gabi1234

Dobrý den RNG, chcela by som sa spytat p. rng ohladne mojej sestry. Má 57 rokov, zistili jej akutnu pankreatidu ťažkého stupňa, hemoragicko nekroticka pri prijati bilarnej etiologie. Vytvorila sa jej pseudocysta v rozhrani telo a hlava pankreasu. V žlčníku má plno kameňov, jeden z nich jej presiel do pankreatickeho vyvovu, co vyvolalo velke bolesti, zvracanie, bola hospitalizovana tri týždne, toho casu je uz doma. Lekari jej nariadili setriacu dietu, má užívat Kreon.

Gabča

Ja som svoje žlčové kamene rozpustila za 3 mesiace: Aloe vera gel /od FLP / a čierna reďkovka.
Mám to potvrdené výsledkami zo SONO.
Taktiež sa mi zmenšili cysty na ľadvinách.

0903 635270

RNG

Nuz alebo mas potravinove alergie, alebo nejaku neprijemnu kultury v crevach, co sa telo snazi vyhodit.
Neviem, ake davky colostra si bral, ale ja odporucam pri hnackach 120 gramov colostra a 6 gramov psylia, opakovat kadzych o hodin a pouzit naozaj silne a zive probiotika, ktro su tepelne a kyselinovo odolne v desiatkach miliard kultur, a zivit ich mikrovlakninami dlhy cas, aby sa mohli rozmnozit a plne kultivovat/osidlit creva a vytisnut ine skodlive kultury.

Ak mnas na nieco potravinovu alergiu, treba sa nielen tomu vyhybat, ale pouzit spravne enzymy na precistenie zvyskov toho v tele.

gym

Zdravím RNG, mám dlhodobé hnačky, ktoré neprestávajú, bral som uhlie, reasec, hylak, entizol, dicetel brali mi stolicu na Helicobactera, výter na parazity boli negatívne, bol som na Rektosigmoidoskopii, negatívne, dal mi Xanax, a prestal to riešiť, tak som skúsil psylium, collostrum, probiotika ani to mi nepomohli tak som šiel na alergologiu a tam mi zobrali krv na celiakiu, intoleranciu laktozy, a bielkovinu krav. mlieka. nevieš čo by to mohlo byť ??? Ďakujem

RNG

Na precistenie pecene a zlcnika treba riedit zlc=zvysit zlcotok. Pozri temu pecen pod mojim nickom, skus google.sk
Je tam popisany protokol dr Berksona. Ine na pecen su cierna redkvicka, vytazok z articokov a podobne. najdes to pod Liver support, na trhu je hromada zmesi. Dobra je napr od firmy NOW

RNG

Petra, nemam ani sajnu, enzymaticke cistenie moze vyvolat teoreticky virenie toxinov pri odbudovavani , ked su zalozene v tukovych vrstvach. To sda ale odohrava aj pri hladovke alebo chudnuti. Dnes v case epidemii sa nediv. ze na teba nieco lezie, ani ja som sa tomu nevyhol.